Dat het water je maar in de mond mag lopen als je de culinaire hoogstandjes ziet van het restaurant Atelier Freund-Schafft in Bad Häring. Het keukenteam onder leiding van chef-kok Markus Freund beloofd je een smakelijke avond uit in het met drie koksmutsjes bekroonde restaurant.

Watertanden bij restaurant Atelier Freund-Schafft in Bad Häring 

Voor een bijzondere avond uit eten is restaurant Atelier Freund-Schafft in Bad Häring een aanrader. Dit is de plek waar je volop kan proeven van maar liefst 8 gangen. Het keukenteam, dat onder leiding staat van chef-kok Markus Freund, maakt van elk gerecht een waar kunstwerk. Niet voor niets is het restaurant, dat onderdeel is van het Panorama Royal Hotel, door Gault & Millau met drie koksmutsjes bekroond.

De 8 gangen worden geserveerd in een exclusieve setting, waar in totaal maximaal 24 personen aan kunnen deelnemen per avond. Alle fijnproevers nemen plaats in het stijlvolle gastronomische restaurant om de culinaire verrassingen te ontdekken. Voor liefhebbers van lekker en bijzonder eten, mag dit restaurant niet ontbreken op je ‘must-go’ lijstje.

Zorg dat jij je vakantie zo plant dat je op een vrijdag incheckt bij Hotel Panorama Royal in Bad Häring. Ontspan nog even in de Relax Dream World, de wellness oase van het hotel. Het Oostenrijkse dorp Bad Häring was namelijk het eerste kuuroord in Tirol! Onlangs zijn alle spa- en wellness faciliteiten vernieuwd en is er een nog ruimer aanbod qua ontspanning. Het is dan ook niets voor niets dat dit luxe wellness hotel is aangesloten bij Leading Spa Resorts

Eind van de middag is het tijd om je om te kleden, want om 18.30 uur worden alle restaurantgasten verwacht voor een aperitief. Om 19.00 uur is het tijd om plaats te nemen aan een van de tafels en dan kan de culinaire avond uit echt beginnen.

Heb jij nog tijd vrij in je agenda dan tippen wij graag het culinaire weekend van 30 mei tot 2 juni 2024. Tijdens deze dagen is er een Open Kitchen Party, een Barkeeper Show en een MixIT Workshop waar je aan deel kan nemen. Zo leer je de culinaire kant van dit veelzijdige hotel nog beter kennen.

Krijg jij er al helemaal zin in om naar het Oostenrijkse Bad Häring af te reizen voor een ontspannen vakantie en lekker eten? Het belangrijkste is dat je op tijd reserveert voor een avond uit in restaurant Atelier Freund-Schafft, want de culinaire avond kan alleen op de vrijdagavond worden beleefd.

  1. 8-gangendiner alleen mogelijk op vrijdagavond;
    *Ben je met een groep van minimaal 8 personen dan kan het op aanvraag ook op donderdagavond.
  2. 18.30 uur ontvangst met aperitief en 19.00 start 8-gangen diner;
  3. De prijs per persoon voor de fijnproeversavond is vanaf €157,- voor het diner;
  4. Wil jij dit eens meemaken? Reserveren kan via +43 (0) 5332 77 11 7 of via e-mail: office@panorama-royal.at.

*Bekijk hier alle culinaire mogelijkheden in het hotel.
**Ontdek hier meer over Hotel Panorama Royal in Bad Häring.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en via YouTube.

Restaurant Atelier Freund-Schafft in Bad Häring 

Goed restaurant Bad Haring

Bijzonder uit eten in Oostenrijk

Krijg jij al trek bij het zien van al deze culinaire gerechten?

Print Friendly, PDF & Email