Travel around with me, voor mij is het een groot online reisdagboek. Mooie herrineringen voor mijzelf waar ik andere reisliefhebbers mee kan inspireren om ook op reis te gaan. Travel around with me in woord, beeld en via reisvideo.

Reisvideo

Van bijna elke reis maak ik ook graag een video repot zodat ik jullie nog beter kan laten zien wat een bestemming te bieden heeft en wat er te doen is. Ik heb al mijn reisvideo’s opgedeeld in de volgende reiscategoriën:

Wil je al mijn reisavonture volgen via mijn Travel Movies? Volg Travel around with me dan op YouTube.

Travel

Citytrips

Roadtrips

Outdoor Adventures

Try before you die

Horse Riding

Wintersport

Festivals & Events

 

Reisvideo’s

Naast fotograferen op reis vind ik het erg leuk om ook alles op video vast te leggen. Ik film veel met mijn Nikon D3200 camera in combinatie met de objectieven van 18-55 mm, 55-200 mm en een Sigma groothoeklens van 11-21 mm. Tijdens elke reis komen de drie objectieven wel van pas. Mijn Nikon Coolpix compactcamera neem ik voornamelijk mee tijdens sportieve activiteiten en tijdens het duiken en snorkelen. De camera is namelijk waterproof tot 18 meter en stootbestendig.

Daarnaast film ik mijn outdoor adventures ook regelmatig met mijn actioncam. Daarvor gebruik ik diverse mounts zodat ik altijd voorbereid ben om in diverse situaties te kunnen filmen.

Print Friendly, PDF & Email