2018, wat was je weer een fantastisch reisjaar! Ik heb maar liefst 19 mooie reizen mogen maken, veel toffe events voor mijn werk mogen bezoeken en genoten van alles dat op mijn pad kwam. Met een smile op mijn gezicht blik ik terug op 2018 en 2019 bring it on…

Reisjaar 2018, je was fantastisch!

2018, het eerste jaar als fulltime ondernemer. Na 4 jaar vol passie werken aan mijn websites had ik nooit durven dromen dat het mijn werk kon worden. Maar het is gelukt, ik zegde mijn baan op en heel 2018 stond in het teken van werken aan mijn bedrijf. Het einde van het jaar is in zicht en wat ben ik trots! Trots dat ik mijn eigen geld verdien met iets dat ik super leuk vind en dat mij ontzettend veel brengt. Dankjewel voor al jullie support!

Mijn mooiste reis van 2018? Dat was een week rondreizen door Fins Lapland! Mijn eerste trip van 2018? Dat was een weekend naar Bad Bentheim met een vriendin. Het raarste event waar ik dit jaar ben geweest? Dat was wijngooien in La Rioja. De drukste reismaand? Dat was de maand mei, ik ging naar het Zwarte Woud, naar het eiland Vis in Kroatië en naar het eiland Evia in Griekenland. Mijn verste reis in 2018? Ik ging een week naar Aruba voor mijn websites. Het engste wat ik heb gedaan? Dat was het slapen in een ‘hangtent’ aan de Euromast in Rotterdam. Mijn mooiste reismoment? Op een verlaten strand genieten van een saunboat experience en daarna als klap op de vuurpijl het noorderlicht spotten. De laatste trip van 2018? Die vind morgen plaats, ik ga een weekend naar Luik.

Ik ben blij dat ik een reisagenda heb op mijn website, zo kon ik in één overzicht terugzien waar ik allemaal ben geweest dit jaar. I know, het is een luxe iets dat ik zoveel moois mag beleven en ervaren en ik knijp mezelf bewust even af en toe om door te laten dringen dat het echt is en ik dit zelf allemaal gecreëerd heb.

  1. Weekend Bad Bentheim met een vriendin;
  2. Skiën in Kaprun-Zell am See en Saalbach Hinterglemm;
  3. Een citytrip naar Malta;
  4. Een weekend weg met een vriendin naar Hasselt;
  5. Skiën in Val Thorens;
  6. Met een Volkswagen bus naar het Zwarte Woud;
  7. Een reis naar het Kroatische eiland Vis;
  8. Roadtrip over het Griekse eiland Evia;
  9. 10 Dagen naar Aruba;
  10. Citytrip Bilbao en roadtrip en wijn gooien in La Rioja;
  11. Drie werkevents, Traverse in Rotterdam, TBEX in Ostrava en WTM in Londen;
  12. Slapen in een hangtent aan de Euromast;
  13. Citytrip Ostrava en rondreis Tsjechië;
  14. Zomerse trip naar Innsbruck en chillen in een luxe Alpenresort;
  15. Rondreis door Fins Lapland;
  16. Citytrip Porto en Noord Portugal verkennen;
  17. Vuurwerk kijken bij Kalkar Wunderland;
  18. Op ontdekking in het Limburgse Grenspark Maas-Swalm-Nette;
  19. Driftwedstrijd kijken bij de Nürburgring Drift Cup en daarna relaxen bij Thermae 2000;
  20. Naar de Military in Boekelo
  21. Privé wellness dag met mijn nichtje in Assen;
  22. Een weekend naar de oudste en grootste kerstmarkt van België in Luik.

Reisdoelen voor 2019

2019 Staat in het teken van het verder uitbreiden van mijn 2 websites. Travelaroundwithme.com is mijn persoonlijke online reismagazine geworden vol reistips en leuke reisideeën. Ik ging altijd al graag naar sauna’s en genoot van een me-time moment. Daaruit is 2 jaar geleden WellnessSpots.com gelanceerd, een online Wellness Lifestyle Magazine vol wellness tips. Ik deel er vooral mijn wellness reisavonturen en tips en een enthousiast team van vrijwilligers draagt bij met mooie wellness verhalen en handige en praktische tips voor een wellness moment thuis. Dank jullie wel allemaal voor je inzet!

Reisdoelen heb ik niet, reiswensen natuurlijk wel. Wel weet ik al wat mijn eerste reis van 2019 gaat worden, ik ga samen met goeie vriendin en blogmaatje Denise naar IJsland 21 januari. Zin in! Ik was er in 2012 voor het eerst met mijn zusje en kijk ernaar uit om terug te gaan. Ik heb een aantal dingen in het ‘vat’ zitten die ik momenteel nog aan het uitwerken ben. Ik laat wat dingen even op zijn beloop en kijk wat er op mijn pad komt.

Bedankt voor de onvoorwaardelijke support!

Regelmatig krijg ik e-mails met uitgebreide vragen van lezers die iets willen weten over een reis die ik heb gemaakt. Of er worden praktische vragen gesteld via de ‘reactie’ mogelijkheid onder de artikelen. Natuurlijk schrijf ik mijn verhalen ook om anderen te informeren en inspireren maar ik vind het zo leuk dat mensen echt iets aan mijn tips hebben of meer willen weten. Dankjewel voor het lezen van mijn verhalen en het zoeken van contact. Ik hoop dat jullie allemaal prachtige reizen hebben gemaakt. Wat ik ook leuk vind om nog even te vermelden is dat naar aanleiding van een artikel van mij met reistips voor Gambia en een uitgebreid artikel over de gids Bari die mij heeft rondgeleid hij dit jaar 15 reserveringen heeft gehad van Nederlanders en Belgische reizigers die hem hebben ge-appt omdat ze zijn nummer op mijn website hadden gevonden. Dat is toch super tof!

Mijn naaste omgeving, familie en vrienden, ook jullie bedankt voor de support, de steun, het meedenken en het luisteren. Ik waardeer jullie tips, het begrip als ik er weer eens niet bij ben en de steun om mijn dromen waar te maken.

Nieuwe en oude jaaroverzichten 2014 – 2022

 1. Jaaroverzicht 2022
 2. Jaaroverzicht 2021, up- and down rollercoaster.
 3. Jaaroverzicht 2020, anders dan anders maar wel tof!
 4. Alle mooie reis momenten van 2019
 5. Bekijk hier alle reisbelevenissen in 2018
 6. Alle reis avonturen van 2017
 7. De belevenissen in 2016
 8. De reizen van 2015
 9. Terugblik op reisjaar 2014

2019, bring it on travel around with me…

Print Friendly, PDF & Email