De zomer is voorbij maar wie een echte reiziger is heeft alweer plannen voor een nieuwe trip. Heb jij nog een lekker weekend weg op de planning staan of ga jij weg in de herfstperiode of misschien heb je zelfs al wintersportplannen? Zorg ervoor dat er geen reisgadgets ontbreken in je tas of reiskoffer want deze travel gadgets mag je niet missen.

Reisgadgets, voor een comfortabele roadtrip

  1. De anti uitglij pad

Heb jij een roadtrip op de reisplanning staan maar kan je nergens de houder vinden voor in de auto of is die net afgebroken omdat je je telefoon er te hard indrukte? Kies dan voor deze anti uitglijpad. Met deze gadget kan je telefoon op het dasboard leggen zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij door de auto rondvliegt.

  1. Altijd licht bij de hand

Ik heb nog een auto uit het tijdperk dat ik mijn sleutel in het slot moet steken. Het kwam regelmatig voor dat ik stond te klungelen bij mijn autoslot omdat ik het sleutelgat niet kon vinden in het donker. Nu ik ook een kleine zaklamp aan mijn sleutelbos heb hangen zal mij dat niet meer gebeuren.

  1. Een nek-kussen voor professionele reizigers

Jawel, ik ben iemand die overal in slaap valt. Dat is niet alleen vervelend voor mijn medereizigers maar vaak ook voor mijzelf. Ik heb een stijve nek van hier tot gunder als ik wakker word. Ik moet bekennen dat ik sinds kort een nekkussen in mijn auto heb voor als ik met een chauffeur, (lees; vriendin, moeder) op reis ga. Voordeel van het kussen is dat ik geen last meer heb van mijn nek en het nog kan uitwassen ook mocht ik toch stiekem hebben gekwijld in mijn slaap.

  1. Altijd opgeladen op reis

Je kent het wel, je bent onderweg en ineens is je telefoon leeg. Balen, want je had net de beste roadtrip muziek voor onderweg gedownload op je telefoon. Geen nood, met de powerbank inclusief luidspreker blijf je toch bereikbaar en kan je favoriete muziek beluisteren.

  1. Warme handen die touch proof zijn

Laten we hopen dat je niet met pech langs de weg komt te staan tijdens een roadtrip maar stel dat dat gebeurd en het ook nog eens ontzettend koud is. Natuurlijk wil je wel bereikbaar blijven en jezelf vermaken met je telefoon. Zorg er dan voor dat je een paar handschoenen in je auto hebt liggen die touch screen proof zijn. Zo kan je gewoon je mobiel blijven bedienen en hoef je niet bang te worden dat je koude handen krijgt.

Welke gadget kan jij ook wel gebruiken?

Print Friendly, PDF & Email

Related Post