Inmiddels heb ik een aardige diversiteit aan travel accessoires in mijn bezit om te gebruiken tijdens mijn reizen. Van een eenvoudige powerbank, tot een actioncam met diverse mounts en natuurlijk de populaire selfiestick. Wist je dat er nog veel meer mogelijkheden zijn op het gebied van reis gadgets voor je smartphone?

Speciale gadgets voor je smartphone op reis

Mijn travelbag is altijd goed gevuld met diverse reis accessoires. Toen ik dit artikel begon te schrijven zag ik eigenlijk pas echt hoeveel reis gadgets ik wel niet heb speciaal voor mijn smartphone op reis. Ik ben ook helemaal happy met de nieuwe Osmo Mobile gimbal.

Zo ga ik regelmatig een roadtrip maken en dan gaat er uiteraard een telefoon standaard mee waarin ik mijn telefoon kan bevestigen voor de route. Daarnaast gaat er een autolader mee die ik kan inpluggen in de sigarettenaansteker met een USB poort. Zo kan ik on the road mijn telefoon opladen. Daarnaast heb ik voor het geval dat altijd twee kleine powerbanks bij mij die in mijn tas of jaszak passen. Niet te vergeten, de welbekende selfiestick gaat ook mee op reis. Ik gebruik ook nog wel eens opzet lenzen om een leuk effect te creëren voor het fotograferen met mijn telefoon. Als laatste heb ik ook diverse telefoonhoesjes. Een gepersonaliseerde, verderop lees je hier meer over, en een waterproof versie voor als ik naar het strand ga of op wintersport.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Travel-gadgets

Extra geheugen voor reisfoto’s

Er is zoveel moois te zien onderweg dat je soms niet eens doorhebt hoeveel foto’s je eigenlijk maakt. Ik heb nu nog steeds een iPhone , hoog tijd voor een nieuwe dus mede vanwege de opslagruimte. Als ik nu een nieuwe telefoon zou kiezen zou ik zeker een telefoon kiezen met veel geheugen opslag. Maar tot die tijd kan ik gelukkig het geheugen uitbreiden met een geheugenkaart. Want wat je absoluut niet wil is dat je op dat ene mooie moment geen foto kan maken.

Personaliseren van je telefooncase

Zoveel mogelijkheden, zoveel keus voor je smartphone op reis. Hoe tof is het om je smartphone te personaliseren. In mijn geval is mijn telefoon toch een verlengde van mijzelf. Ik gebruik mijn telefoon zoveel dat ik het een onderdeel is van mijn persoonlijheid en ook inzet qua PR. Want als ik nu een foto maak ziet iedereen dat ik dat doe voor mijn reismagazine. Je eigen telefoon hoesje ontwerpen is gewoon super leuk. En extra handig, iedereen weet ook gewoon dat het jouw telefoon is.
Telefoonhoes-smartphonehoes-telefooncase

Opladen op reis

Met het vele gebruik van mijn smartphone op reis word ik regelmatig geconfronteerd met een bijna lege batterij. Ik neem altijd twee kleine powerbanks mee die zo klein en handzaam zijn dat ze overal inpassen. Een grotere lichtgewicht powerbank stond al tijden op mijn “wannahaves travellist”.

Hoe makkelijk is het om met één apparaat meerdere gadgets op te laden. Op die manier ben ik altijd in de gelegenheid om overal bereikbaar te zijn en direct mijn reiservaringen te delen. Voorwaarden voor een powerbank die meerdere apparaten tegelijkertijd kan opladen en genoeg power heeft waren onder andere: dun formaat, licht van gewicht en een stevige behuizing. De powerbank van Mophie voldoet aan al mijn eisen en ziet er ook nog eens trendy uit. Tja, reizen in style met een mooie combinatie van diverse producten daar hou ik wel van. De powerbank kan tot acht keer je telefoon opladen.

Lichtgewicht Powerbank

Wist jij dat er ook oplaadbare telefoon cases bestaan? Hoe handig is dat zijn voor mijn smartphone op reis? Geen gesleep met powerbanks meer maar gewoon een batterijcase om mijn telefoon die gelijk oplaad en ook nog eens mijn telefoon beschermd.

De case is ook nog eens handzaam en niet heel dik, (1,5 cm op het dikste stuk) dus mijn telefoon past ook nog prima in mijn broekzak. Je kan de batterijcase voor je telefoon opladen met een normale oplader of via de computer. Op de achterkant zitten vier led indicatie lampjes die precies aangeven hoeveel energie er nog in de case aanwezig is.

Batterijcase voor telefoon

MyBunjee gadget, alle veiligheid voor je telefoon

Ben je wel eens bang dat je je telefoon laat vallen maar wil je toch dolgraag een foto maken? Dan tip ik je graag de Mybunjee gadget. Het is een rubber elastiek dat om elk type telefoon kan worden geschoven. Je kan kiezen voor een nek koord waar je het aanhangt of voor een spiraal koord waarbij je het bijvoorbeeld aan je broek of jas vast kan maken. Als je je telefoon dan gebruikt dan zit die gewoon vast en als je de telefoon dan per ongeluk laat vallen blijft die dus bungelen. Ik gebruik het veel tijdens sportieve activiteiten zoals paardrijden en op de wintersport. Er zijn ook speciale koorden die je in je handtas kan bevestigen en vorig jaar is er zelfs een “my bikini bunjee” gelanceerd.

MyBikiniBunjee - myBunjee

Welke travel gadgets gebruik jij voor je smartphone op reis?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email