Jaaa, daar is die weer! De nieuwe collectie van Protest zodat jij weer kan shinen in nieuwe kleding deze lente en zomer. Ik mag als Protest fan na de winter nu ook voor het eerst een fijne Protest zomercollectie kortingscode met jullie delen.

Protest zomercollectie kortingscode van 10%

De nieuwe lente en zomercollectie van Protest is uit en om dat te vieren mag ik een kortingscode van 10% met jullie delen! Hoera, elke korting is meegenomen in deze tijd waarin alles duurder wordt. Zo kan je met extra voordeel iets leuks uitzoeken om jezelf mee te verwennen deze lente en zomer. Laat de zon maar stralen!

De 10% kortingscode die ik van Protest met jullie mag delen is geldig op de gehele collectie! Dat betekent dat je zowel uit de nieuwe lente en zomercollectie iets leuks kunt uitzoeken maar ook kan rondsnuffelen in de Protest Sale! Ik vind het altijd leuk om even op de inspiratie pagina te kijken om te zien wat de nieuwste trends en tips zijn. Je hoeft die trends natuurlijk niet perse te volgen maar als het toch bij je past, waarom niet. Volgens Protest zijn dit de bikini trends voor 2022 bijvoorbeeld:

Zelf hou ik het graag bij bikini setjes. Glans vind ik wel leuk of een tropisch printje. Bewegende ruches en smokwerk hou ik dan persoonlijk weer niet zo van, maar zo is er voor iets wat wils. Het fluweel vind ik er best leuk uitzien, maar ik moet er wel even aan wennen. Van ‘ditzy’ had ik nog nooit gehoord. Jij wel? Ditzy betekent volgens Protest: “een kleinschalig design waarbij de elementen willekeurig verspreid zijn in plaats van netjes op een rijtje geplaatst. Wij hebben een bloemige ditzy gemaakt, voor een kleurrijke explosie op jouw zwemkleding”.

Op de Protest inspiratiepagina staan ook allemaal tips hoe je de beste bikini kan uitzoeken die bij jou lichaam past en handige wastips voor je zomerkleding. Er is ook een overzicht van de ‘Dames Streetwear Trends’. Het zomerjurkje dat je zo over je bikini kan aantrekken is weer favoriet. Ik heb zelf onlangs het clay rode Protest zomerjurkje Nadia besteld om deze zomer in te shinen. Hopelijk wordt het weer snel zonnig lenteweer.

Leuk om te weten is dat Protest ook een hele nieuwe loungewear collectie heeft gelanceerd. Omdat het leven al druk genoeg is deze kledinglijn ontworpen om je in fijne kleding te laten ontspannen. Daar geloof ik helemaal in! Voor nog meer ontspanning inspiratie tips verwijs ik je graag naar Wellness Spots, een digitaal Wellness Lifestyle Magazine dat vol staat met fijne ontspanning tips.

10% korting met kortingscode: travelaroundwithme10!
Code is geldig t/m 31 oktober 2023 en geldt zowel op de nieuwe als op de oude en sale collectie. 

*Bekijk hier alle Protest bikini’s en hier alle zomerse jurkjes.
**Wintersportspullen in de sale kopen? Bekijk hier mijn favoriete Protest winterkleding.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Protest zomercollectie kortingscode

Heb jij al iets leuks gezien om te kopen van de Protest zomercollectie kortingscode?

Print Friendly, PDF & Email