Duurzaamheid en besparen, het zijn beide hot topics op het moment! Met de nieuwe Protest dames kleding winter collectie kan het allebei. Ontdek het snel!

Protest dames kleding winter collectie

De échte wintersporters kunnen niet wachten tot het winterseizoen aan breekt en er weer gereisd kan worden naar de populaire wintersport gebieden in Europa. Wil jij shinen in de sneeuw in de nieuwste Protest dames kleding winter collectie? Ben je op zoek naar fijne dameskleding voor de winter wat nu in de sale is? Of wil jij je geld uitgeven aan duurzame kleding voor dames dat lang meegaat?

Wat de reden ook is, met de nieuwe wintercollectie van Protest dameskleding kan het allemaal. En helemaal fijn, ik mag ook een korting van 10% met jullie delen op de gehele collectie. Zelfs op de Sale artikelen van Protest! Elk voordeel is meegenomen, zeker in de tijd waarin wij nu leven. Dubbelop voordeel heb je natuurlijk als je in de Protest sale gaat shoppen met korting.

Ik ben niet alleen een Protest fan qua kleding, de gehele website is een mooi inspiratieplatform. Er is een aparte Protest pagina met een overzicht vol interessante artikelen, je kan ontdekken wat er allemaal nieuw is bij het merk en handige tips lezen voor het langer meegaan van je dames skikleding voor de winter. Wist jij bijvoorbeeld dat Protest nu ook loungewear en fietskleding verkoopt en dat er een Protest Outdoor Collectie is? En weet jij wat ‘softshell’ nou eigenlijk is? Hoe je jedames ski-jas van Protest het beste kan wassen en hoe je de juiste pasvorm kiest van een skipully?

Pak er een kop warme thee bij en ga ervoor zitten om alle ontwikkelingen op het gebied van wintersport kleding te ontdekken en wat Protest daarin betekent. Voor al het nieuws over duurzaamheid en het Green-Up initiatief is een aparte pagina vol informatie beschikbaar op de website. En hou jij ervan om de wintersport kleding trends op de voet te volgen? De 4 ski mode kleding trends voor 2023 van Protest zijn:

  1. Corduroy;
  2. Cross-over;
  3. Panterprint;
  4. Kleurblokken.

Gebruik de Protest kortingscode: travelaroundwithme10.
Geldig tot en met 31 oktober 2023 op de gehele collectie. 

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Protest dameskleding winter

Protest dames kleding winter

Print Friendly, PDF & Email