Jaaa, de zon schijnt weer en we kunnen eindelijk weer meer genieten van het buitenleven. De zomer komt eraan en dat betekent tijd voor het strand en een duik in het zwembad. Met deze Protest bikini trends voor 2024 ben jij helemaal op de hoogte van de laatste ins en outs. Ook niet verkeerd, ik mag ook nog eens een Protest kortingscode á 10% met jullie delen!

Protest bikini trends voor 2024

Bij de eerste geringe zonnestralen zie je mij al vrolijk buiten lopen en een terrasje pakken. Ik word er dolblij van als de zomer staat te trappelen voor de deur. Ik maak de tuin weer klaar voor de lente en zomer, wandel extra rondjes met de hond en leg alle zomerkleding weer vooraan in de kast.

Mijn badkleding, eigenlijk alleen maar bikini’s, ligt altijd al voor het grijpen want ik bezoek regelmatig een sauna of wellnessresort. Daarbij ben ik een enorm zonliefhebber en ga ik ook graag zwemmen. Mijn dames zwemkleding heeft dan ook veel te verduren en gaat hooguit een seizoen mee. Tijd om mij te laten inspireren met de Protest bikini trends voor dit seizoen.

 1. Strepen;
 2. Glitz & Glam;
 3. Colour Punch;
 4. Botanische print;
 5. SUP- en surfkleding.

Strepen, botanische prints en steeds meer gebruik van SUP en surfkleding, dat zijn de trends voor komende zomer volgens Protest. Ik ben er snel over uit, Glitz & Glam en de SUP- en surfkleding past het beste bij mij. Prints, strepen, Mix & match bikini’s het is niet mijn stijl, maar misschien wel jouw stijl. En dat is het leuke van inspiratie op doen aan de hand van de Protest bikini trends, iedereen kan binnen de trends passende dames zwemkleding vinden.

Behalve de bikini trends heb je bij Protest ook nog eens de keuze uit heel veel soorten badkleding. Alleen al qua bikini kan je kiezen uit 8 types, zoals:

 1. Tankini’s;
 2. Surf bikini’s;
 3. Halter bikini’s;
 4. Beugel bikini’s;
 5. Bralete bikini’s;
 6. Push-up bikini’s;
 7. Triangel bikini’s;
 8. Bandeau bikini’s.

Als je eenmaal je keuze hebt gemaakt uit een van de bikini trends of iets leuks dat je op de sale pagina van Protest hebt gezien. Neem dan even goed je maat op en bekijk ook goed de maattabel die bij elk artikel staat zodat je zeker weet dat je iets besteld dat ook past. Het is zonde om meerdere artikelen in dezelfde maat te bestellen omdat bij het retourneren van bestellingen bij Protest jezelf de verzendkosten moet betalen.

Vul bij het afrekenen de onderstaande kortingscode in en de korting wordt automatisch in mindering gebracht op het bedrag in je winkelmandje. Zie je nóg meer leuke dingen in de webshop? De korting is geldig op de gehele collectie, dus je kan ook nog wat winter Protest dameskleding uitzoeken, zoals deze die ik graag draag op reis.

*10% korting met kortingscode: travelaroundwithme10.
Code is geldig t/m 31 oktober 2023 op de gehele Protest collectie! 

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Protest bikini trends

Tips voor Suppen in Nederland

Heb jij een leuke SUP outfit van Protest gevonden om te shinen op je board de komende maanden? Hieronder kan een paar tips voor suppen in Nederland zien.

*Dit vind ik de leuke plekken om te suppen in Den Haag
**Handig, mijn ervaringen en tips voor een supboard kopen.

Tips voor een Sup board kopen

Welke Protest bikini trend past bij jou?

Print Friendly, PDF & Email