Ga je binnenkort op vakantie en reis je met de auto naar Schiphol? Dan is het verstandig om te gaan prijzen vergelijken voor parkeren bij Schiphol. Je bent een dief van je eigen portemonnee als je het niet doet.

Prijzen vergelijken voor parkeren bij Schiphol

Soms zie je door de bomen het bos niet meer met al die parkeer mogelijkheden bij Schiphol. Wil je lang of kort parkeren bij Schiphol? Wil je parkeren op P1, P2, P3 of P4? Wil je dichtbij Schiphol parkeren of vind je het niet erg om wat verder weg te parkeren of wil je juist gebruik maken van de service van ‘valet parking’. Wat je wensen ook zijn, prijzen vergelijken voor parkeren bij Schiphol is altijd een goed idee, welke parkeerwensen je ook hebt.

Ik maak zelf altijd gebruik van de website van Parkos. Je vult eenvoudig je startdatum in qua parkeren en de tijd dat je arriveert op basis van je vertrektijd van de vlucht. Je vult ook direct je retourdatum in en de tijd dat je weer land op Schiphol. Het parkeer vergelijkingssysteem van Parkos gaat direct aan de slag en laat je in één oogopslag de beste en goedkoopste parkeermogelijkheden zien. Vervolgens kan je links in het menu je zoekresultaten filteren op basis van:

Parkeerdienst

Locatie

Auto sleutels

Betaalmogelijkheden

*Gebruik hier het parkeer vergelijkingssysteem van Parkos.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Prijzen vergelijken voor parkeren bij Schiphol

Ervaring met Parkos Schiphol

Persoonlijk heb ik goede ervaringen met parkeren via Parkos nabij Schiphol. Ik vind het geen probleem om naar een parkeerlocatie toe te rijden, daar mijn sleutels af te geven en dat mijn auto een paar dagen buiten geparkeerd staat. Ik betaal mijn parkeerplaats bij Schiphol meestal vooraf. Omdat ik niet zoveel parkeerwensen heb is het voor mij relatief goedkoop parkeren bij Schiphol. Ik heb de laatste keer 5 dagen geparkeerd in september en betaalde toen: €35,45 incl. BTW.

Parkeren Rotterdam Airport

Vlieg jij vanaf Rotterdam Airport naar je reisbestemming? Uiteraard kan je ook je auto voordelig via Parkos op Rotterdam Airport parkeren.

*Bekijk hier de mogelijkheden voor parkeren op Rotterdam Airport via Parkos

Parkeren Rotterdam Airport

Prijzen vergelijken voor parkeren bij Schiphol, doe jij dat ook?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email