Ga je binnenkort op vakantie en reis je met de auto naar Rotterdam The Hague Airport? Dan is het verstandig om prijzen te vergelijken voor parkeren bij Rotterdam Airport. Je bent een dief van je eigen portemonnee als je het niet doet.

Prijzen vergelijken parkeren Rotterdam Airport

Ben jij van plan om met de auto naar Rotterdam The Hague Airport te reizen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden voor goedkoop parkeren bij Rotterdam Airport. Zo voordelig mogelijk parkeren vind ik zelf natuurlijk ook het fijnste en als je er op tijd bij bent dan hoeft parkeren op het vliegveld van Rotterdam niet duur te zijn.

Soms zie je door de bomen het bos niet meer met al die parkeer mogelijkheden bij Rotterdam The Hague Airport. Wil je lang of kort parkeren bij Rotterdam Airport? Wil je parkeren op P1 of P2? Wil je dichtbij Rotterdam Airport parkeren of vind je het niet erg om wat verder weg te parkeren en een shuttle bus te nemen. Of wil je juist gebruik maken van de service van ‘valet parking’. Wat je wensen ook zijn, prijzen vergelijken voor parkeren bij Rotterdam Airport is altijd een goed idee, welke parkeerwensen je ook hebt.

Ik maak zelf altijd gebruik van de website van Parkos. Je vult eenvoudig je startdatum in qua parkeren en de tijd dat je arriveert op basis van je vertrektijd van de vlucht. Je vult ook direct je retourdatum in en de tijd dat je weer land op Rotterdam Airport. Het parkeer vergelijkingssysteem van Parkos gaat direct aan de slag en laat je in één oogopslag de beste en goedkoopste parkeermogelijkheden zien. Vervolgens kan je links in het menu je zoekresultaten filteren op basis van:

Parkeerdienst

Locatie

Auto sleutels

Betaalmogelijkheden

*Bekijk hier de mogelijkheden voor parkeren op Rotterdam Airport via Parkos

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Prijzen vergelijken parkeren Rotterdam Airport

Valet Parking via Parkos Rotterdam Airport

Soms kies ik ook voor Valet Parking. Valet Parking van Parkos is eigenlijk net als bij het huren van een auto. Je dropt je auto, er komt iemand naar je toe, je loopt even alle zaken door en eventuele schade wordt op een formulier vermeld. Zij parkeren je auto en na terugkomst van je reis teken je het formulier af en reis je snel naar huis.

Valet Parking via Parkos Rotterdam Airport

Ervaring met parkeren via Parkos 

Persoonlijk heb ik goede ervaringen met parkeren via Parkos nabij Schiphol en met het goedkoop parkeren via Parkos op Rotterdam Airport.

Ik vind het geen probleem om naar een parkeer locatie toe te rijden, daar mijn sleutels af te geven en dat mijn auto een paar dagen buiten geparkeerd staat. Ik betaal mijn parkeerplaats bij Schiphol meestal vooraf. Omdat ik niet zoveel parkeerwensen heb is het voor mij relatief goedkoop parkeren bij Schiphol.

Afhankelijk van de reis die ik ga maken, de kosten van het parkeren op Rotterdam Airport op dat moment of welke reden dan ook.

*Lees ook mijn ervaringen met Parkos op Schiphol;
**
Vergelijk de prijzen via Parkos voor parkeren bij Schiphol.

Prijzen vergelijken voor parkeren bij Schiphol

Print Friendly, PDF & Email