Podcasts luisteren in de auto is fijn vermaak voor onderweg naar je bestemming. Zeker als je een aantal uur alleen in de auto doorbrengt is een metgezel in de vorm van een podcast luisteren een welkome afleiding.

Podcasts luisteren in auto

Reis jij regelmatig alleen met de auto of heb je plannen om binnenkort naar vrienden te rijden over de grens? Vind jij het maar saai om alleen in de auto te zitten en kan je wel wat vermaak gebruiken onderweg? Een podcast luisteren in de auto is dan een leuke tip. Belangrijk is natuurlijk wel dat je gefocust blijft op het verkeer dus die spannende detective podcast kan je misschien beter luisteren als je met het OV reist of al op je bestemming bent aangekomen.

Een leuke podcast luisteren over reizen tijdens het autorijden, meer leren over fotograferen met je smartphone via een podcast of een fijne inspiratie podcast. Tijdens al die uren die je aan het autorijden bent kan je iets nieuws leren en/of inspiratie op doen door een podcast te luisteren in de auto.

Zelf heb ik een Samsung Galaxy S9+ die overal mee naar toe gaat. Als je zoekt naar goede apps om podcasts mee te beluisteren dan wordt Pocket Casts vaak als tip genoemd. Dit is een betaalde Android app die werkt via RSS-feeds en al je mobiele toestellen synchroniseert. Je kan hiermee ook alvast podcasts downloaden zodat je op een later moment podcasts kan luisteren zonder internet. Wel zo fijn als je een beperkte data bundel hebt. Ben je op zoek naar een gratis podcast app voor Android dan kan je bijvoorbeeld Google Podcasts downloaden.

*Tip > leuke auto apps voor onderweg!

The Journey, podcast van KLM

Reizen doet je verwonderen, je leert veel over jezelf en je hebt soms bijzondere ontmoetingen onderweg. Wist je dat zelfs onze luchtvaartmaatschappij KLM een eigen podcast heeft over reizen? De podcast om te luisteren in de auto is in het Engels en bevat waargebeurde verhalen van mensen van wie het leven is veranderd door een reis. Heb jij zelf een bijzonder avontuur? Je kan je eigen verhaal ook aanmelden via de website van KLM. Via de website van KLM kan je je daarvoor aanmelden.

Onderweg lachen met Travel Tales verhalen

Comedian Mike Siegel verteld in zijn podcasts over reizen over de leukste en meest vreselijke reisverhalen. Laat je inspireren met zijn reisverhalen of rij met een smile over de weg terwijl je naar zijn reisblunders luistert.

100% Inspiratie Podcast

Laat je inspireren onderweg! Geluk & Succes, het is een thema waar het vaak over gaat en Thijs Lindhout neemt je in zijn podcast mee in de verhalen van bekende mensen om de sleutel tot geluk en succes te achterhalen. Met humor verteld hij hoe je je dromen kan realiseren en succesvol kunt worden door te doen wat je leuk vind.

Rust in je hoofd tijdens het rijden

Je hebt het altijd druk, je wilt meer doen in te weinig tijd en hebt geen voldoende rust in je hoofd. Tijdens het autorijden kan je niets anders doen dan voor je uit kijken en op het verkeer letten. Kies je voor rust in je hoofd of kies je voor rust in je hoofd door het luisteren naar een podcast vol inspiratie over het thema meer rust in je hoofd. Michael Pilarczyk verteld over wat je kan doen om zen te blijven en toch effectief en doelgericht resultaten te behalen.

Podcast over fotografie

Photo Stories is een Nederlandstalige podcast over fotografie. Of je nou een professional bent of een amateur fotograaf, er is voor iedereen een podcast te luisteren die bij hem of haar past. Ik maak bijvoorbeeld veel foto’s met mijn telefoon en er zitten ook leuke podcasts tussen over fotograferen met je smartphone.

Podcast over fotografie

Heb jij nog meer tips voor podcasts luisteren in de auto?

Print Friendly, PDF & Email