In Amerika is het razend populair, een buitenbioscoop. Je parkeert je auto op een groot veld en geniet aldaar van een film. In Nederland zien we het ook steeds meer, in grote steden komen er pop-up buitenbioscopen in de zomermaanden. Pathé komt nu met een unieke versie, Pathé at The Beach. Ik ben benieuwd of jij wel eens in de buitenlucht een film hebt gekeken?

Pathé @ The Beach in The Hague Beach Stadium

Op vrijdagavond 11 september is het The Hague Beach Stadium omgedoopt tot één grote openlucht bioscoop. Voor de eerste keer organiseert Pathé een unieke filmavond op het strand van Scheveningen. Je kan plaats nemen op één van de stoelen op de tribune of een handdoek meenemen en lekker vanuit het zand kijken naar de voorpremière van de film Vacation.

The Hague Beach Stadium

De voorpremière van de film Vacation

Het belooft een hilarisch film te worden met hoofdrollen die zijn weggelegd voor Christina Applegate, Ed Helms, Leslie Mann en Chevy Chase. Rusty verrast zijn vrouw Debbie en hun kids met een reis naar Amerika met het uiteindelijke doel om Amerika’s favoriete familie-attractiepark, Walley World, te bezoeken. Onderweg komen ze in de meest bizarre situaties terecht. Dat belooft wat!

voorpremière van de film Vacation

Wat kost het en hoe laat en waar is het?

Vanaf 20.00 uur ben je op vrijdag 11 september welkom in het The Hague Beach Stadium op het strand van Scheveningen. Voor de mensen die met de auto komen voer voor de navigatie in: Strandweg 4. Check de website van DenHaag.com voor de actuele routeinformatie en parkeermogelijkheden.

Toegangsprijs: € 15,- inclusief een gratis blikje Grolsch of Radler en een zakje Jimmy’s popcorn Tabasco.
Pathé Unlimited abonnees: € 5,-.
Pathé Unlimited Gold abonnees: € 2,50.

Mocht je niet genoeg hebben aan een drankje en popcorn dan kan je ter plekke ook nog iets te eten en te drinken kopen. Eigen consumpties zijn niet toegestaan.

Tickets bestel je via de button: Pathé @ The Beach

Winactie: 2 kaarten voor Pathé @ The Beach

Ik vind het super tof dat Pathé een film gaat vertonen in het The Hague Beach Satdium in Scheveningen. Al jaren lijkt het mij leuk om eens een film in de buitenlucht te bekijken. Ik ben erbij op 11 september en ik mag namens Pathé 2 kaarten weggeven.

Wat moet je doen om kans te maken?
Heel simpel, like mijn facebookpagina, Travel around with Henriëtte, en laat een reactie achter onder mijn blog waarom jij zou willen komen kijken en met wie.

Zie ik jou vrijdag 11 september bij Pathé @ The Beach?

Print Friendly, PDF & Email