Pathé @ The Beach, oftewel een film kijken op het strand. In Amerika is een buitenbioscoop super populair en inmiddes zie ik het ook op steeds meer plekken in Nederland. Diverse steden presenteren pop-up bioscopen op een plein of in een park en in Den Haag hadden we een drijf-in bioscoop op het water. Maar hoe gaaf is het om een film te kijken op het strand van Scheveningen?

Pathé @ The Beach

Vorig jaar was beleefde ik het voor het eerst, een film kijken op het strand. Pathé presenteerde toen voor het eerst: “Pathé at The Beach”. Het ‘The Hague Beach Stadium’ werd omgedoopt tot één grote openlucht bioscoop. Hoewel het natuurlijk ook deels om de film gaat vond ik het leukste gewoon de ervaring. Eens iets anders dan anders, want wanneer kijk je nou een film op het strand?

Je kan plaats nemen op één van de stoelen op de tribune van het stadium of een handdoek meenemen en lekker vanaf het strand kijken naar de film. Als je als één van de eersten bent kan je misschien nog wel een paar fijne zitkussens bemachtigen. Als je gelukt hebt dat het een zwoele zomeravond is zoals van de week dan is het heerlijk relaxen en trek anders laagjes aan en neem een warme jas mee of een dekentje mee om onder te kruipen.

Film kijken op het strand

24 & 26 Mei – BAYWATCH

In Baywatch vechten twee aspirant-strandwachters voor dezelfde baan te midden van de gespierde en gebronsde lijven die de stranden van California bewaken. Stel je voor dat dit op Scheveningen was.

25 & 27 Mei – PIRATES OF THE CARIBBEAN: SALAZAR’S REVENGE 

In Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge strijdt de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow tegen zijn aartsvijand kapitein Salazar. Zie jij in de verte al zo’n schip de haven van Scheveningen in varen?

Wat kost het, hoe laat en waar ?

Vanaf 21.00 uur ben je welkom in het The Hague Beach Stadium (Strandweg 4) op het strand van Scheveningen. Om 21.40 uur start de film. Parkeren kost €2,60 per uur en HTM lijn 11 stopt in de buurt.

Tickets voor Pathé @ The Beach kan je alleen online kopen.
Voorstelling 24 mei Première Baywatch: € 17,50 (Normaal), € 12,- (Unlimited), € 10,- (Unlimited Gold)
Voorstellingen 25, 26 en 27 mei: € 15,- (Normaal), € 5,- (Unlimited), € 2,50 (Unlimited Gold)

Ter plekke kan je iets te eten en te drinken kopen. Eigen consumpties zijn niet toegestaan. De dresscode is: Beachparty!

Tickets bestel je via de button: Pathé @ The Beach

Winactie: 2 kaarten voor Pathé @ the beach

Ik kan het iedereen aanraden om eens een film te kijken op het strand. Een unieke avond uit met vrienden. Heb jij daar zin in en wil je iemand verrassen? Doe dan mee met de winactie. Namens Pathé mag ik 2 kaarten weggeven voor de film Baywatch op vrijdagavond 26 mei.

Wat moet je doen om kans te maken?
Heel simpel, deel dit artikel en tag diegene met wie jij wil een film wil kijken op het strand.

Zie ik jou bij Pathé @ The Beach?

Print Friendly, PDF & Email