Zin om deze zomer compleet uit je dak te gaan op zee? Wat dacht je van een Party Cruise Middellandse Zee! Ik heb wel zin in een bijzonder dance feest op zee met vriendinnen en jij?

Dansen aan boord Party Cruise Middellandse Zee

Ga liever dansen op een tof festival of wil je eens helemaal uit je dak gaan op zee? Toen ik de informatie las over de BigCityBeats WORLD CLUB DOME Cruise Edition werd ik gelijk enthousiast. Hoe gaaf is het om midden op zee te dansen met vriendinnen en dat je na het feest gewoon zo in je hut kan rollen en de volgende dag weer verder kan feesten op een volgende bestemming? I’am in voor een Party Cruise Middellandse Zee.

Cruisewinkel, Zeetours en BigCityBeats zijn een samenwerking aangegaan en organiseren in de zomer van 2019 een dancefeest op een cruiseschip die vaart door de Middellandse Zee. Het schip, de Norwegian Pearl van Norwegia Cruiseline, wordt omgetoverd tot een partycruise. Je kan bovenop het dak onder de sterrenhemel dansen of je dansmoves laten zien op een van de 8 verdiepingen van het schip.

Tijdens de Party Cruise Middellandse Zee van 12 tot en met 16 augustus 2019 zijn er meer dan 50 top DJ’s en acts vanuit de hele wereld die vijf dagen lang gaan zorgen voor een gaaf feest aan boord. De BigCityBeats WORLD CLUB DOME Cruise Edition start in de haven van Barcelona en varen naar party-eiland Ibiza, waar het schip gedurende twee dagen blijft liggen. Het drijvende clubhotel zorgt er ook hier voor dat je je niet hoeft te vervelen aan boord. Na twee dagen vaar je door naar de Franse havenstad Sète om vervolgens weer te eindigen in Barcelona.

Data: Maandag 12 augustus t/m vrijdag 16 augustus 2019.
Schip: Norwegian Pearl van Norwegian Cruise Line.
Prijs: Verblijf in een binnenhut is mogelijk vanaf €859,- p.p. incl. 24/7 maaltijden en geselecteerde non-alcoholische dranken.
Vliegtickets: Boek zelf vliegtickets naar Barcelona, vergelijk prijzen via Tix.nl. Check vliegtickets met Transavia naar Barcelona.
Vaarroute: Barcelona – Ibiza – Ibiza – Sète – Barcelona

  • Barcelona vertrek 12 augustus om 20.00 uur;
  • Ibiza aankomst, 13 augustus 08.00 uur. Inclusief overnachting op drijvende clubhotel;
  • 14 Augustus vertrek Ibiza om 18.00 uur;
  • Aankomst 11.00 op 15 augustus in Sète;
  • 15 Augustus om 19.00 uur vertrek vanuit Sète;
  • 16 Augustus om 06.00 uur aankomst in Barcelona.

Meer reistips cruises Norwegian Cruiseline

Ben je nieuwsgierig wat voor cruises Norwegian Cruiseline nog meer aanbied? Wat dacht je van een wellness cruise? Kan je weer bijkomen van de party cruise op de Middellandse Zee.

Wil jij ook uit je dak gaan tijdens een Party Cruise Middellandse Zee?

Print Friendly, PDF & Email