Ga je op reis en vertrek je vanaf Eindhoven Airport? Bega geen reisblunder zoals ik en kies vooraf voor parkeren bij vliegveld Eindhoven op loopafstand van de terminal.

Parkeren vliegveld Eindhoven op loopafstand van terminal

Ga goed voorbereid op reis, dat zeg ik altijd tegen iedereen! Maar eerlijk is eerlijk, ik bega ook regelmatig een reisblunder. Doe je voordeel met mijn knulligheid en regel gewoon van te voren een parkeerplaats op loopafstand van de terminal van vliegveld Eindhoven. Dan kan je zonder stress aan je vakantie beginnen.

*Bekijk de parkeermogelijkheden via Parkos;
**In nabijheid vliegveld je auto parkeren via EuroParking!

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Bekijk de parkeermogelijkheden via Parkos

Er vliegen méér dan een miljoen reizigers per jaar vanaf Eindhoven Airport naar hun vakantiebestemming. Ben jij van plan om je auto te parkeren nabij het vliegveld? Ga dan goed voorbereid op reis en reserveer online vóór vertrek alvast je parkeerplaats.

Via Parkos kan je de prijzen van parkeergarages vergelijken rondom onder andere vliegveld  Eindhoven Airport. Als je parkeerprijzen gaat vergelijken moet je op een aantal dingen letten:

  1. Je vergelijkt de parkeerprijs;
  2. Je bekijk de veiligheid van de parkeer locatie en de parkeer faciliteiten;
  3. Kies wat bij je past, shuttle parkeren (met bus vanaf parkeerplaats naar vliegveld) of valet parking, je auto wordt voor je geparkeerd.

*Bekijk de parkeermogelijkheden via Parkos.

Auto parkeren via EuroParking

Wil jij zo dicht mogelijk bij de terminal van Eindhoven Airport parkeren? Bekijk dan de mogelijkheden van EuroParking. “Dichterbij de terminal parkeren kan bijna niet“, zeggen zij zelf op de website. De terminal van vliegveld Eindhoven Airport ligt op minder dan 200 meter afstand van de parkeerplaats bij het vliegveld.

Er zijn via EuroParking drie parkeeropties waar je uit kan kiezen. Kies de parkeer mogelijkheid die bij jou past en reserveer online vóór vertrek.

  1. Valet Parking > laat je auto parkeren bij aankomst en bespaar tijd;
  2. Parkeren met sleutelbehoud > oftewel zelfstandig parkeren en uitrijden;
  3. Valet Inside (binnen) > je auto wordt geparkeerd in bewaakte overdekte garage.

*In nabijheid vliegveld je auto parkeren via EuroParking!

Reisblunders, geen parkeerplek @ het vliegveld

Regel jij het parkeren op vliegveld Eindhoven
op loopafstand van terminal van te voren online?

Print Friendly, PDF & Email