Dol op culinaire verwennerij en ontspanning? Ontdek dan eens dit culinaire wellness paradijs in Oostenrijk. Over het nieuwe Panorama Royal hotel restaurant in Bad Häring in Oostenrijk raakt men niet uitgesproken en dit is waarom…

Lekker eten bij Panorama Royal hotel restaurant in Bad Häring 

Relax Guide bekroonde het hotel met twee lelies, Connoisseur Circle riep het hotel eens uit tot het op één na mooiste wellnesshotel van Oostenrijk én het is een Leading Spa Resort. Hotel Panorama Royal in Bad Häring in Oostenrijk is niet alleen een wellness paradijs maar, ook een culinair paradijs!

Fijnproevers wordt aangeraden snel te reserveren bij het Panorama Royal Hotel restaurant in Bad Häring. Het gloednieuwe “Atelier Freund-Schafft” in het hotel is sinds kort de place to be. Dit kleine, exclusieve culinaire refugium is nog maar enkele dagen open. Gerenommeerde restaurantcritici tippen het nu al als nieuwe vaste waarde in de wereld van de “koksmutsjes” en “sterren”.

Atelier Freund-Schafft“: dat is de klinkende naam voor een nieuwe culinaire out of the box ervaring, geïnspireerd op het creatieve talent van chef-kok Markus Freund. Urenlang is het Panorama Royal hotel restaurant team bezig geweest met proeven, creëren, koken, afkeuren en verbeteren.

Het resultaat is een fijnproeversbelevenis van 8 gangen met 15 gerechten, dat op het verlanglijstje zal staan van iedereen die dol is op culinaire highlights in Oostenrijk. In het stijlvolle gastronomische restaurant voor maximaal 24 personen nemen fijnproevers plaats in een atelier-ambiance, om een paar uur lang te genieten van de lekkerste kant van het leven.

Omringd door een verfijnde tafelcultuur komen voortreffelijke delicatessen op je bord, elk een kunstwerk op zich. Een uitstekende service en elegante drankcultuur zijn je begeleiders tijdens deze heerlijke avond.

*Bekijk hier alle culinaire mogelijkheden in het hotel.
**Ontdek hier meer over Hotel Panorama Royal in Bad Häring.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en via YouTube.

Wellness Hotel Bad Häring Oosternijk

Krijg jij al trek om een keer te gaan dineren in het
Panorama Royal hotel restaurant in Bad Häring?

Print Friendly, PDF & Email