Wil jij tijdens je vakantie in Oostenrijk gaan paardrijden? Of ben je op zoek naar een fijn hotel waar je een ruitervakantie kan beleven en daarna kan ontspannen in een wellness hotel? Ontdek het paardrijden in Kössen bij Wellness Hotel Peternhof in Kössen, Tirol in Oostenrijk.

Paardrijden in Kössen bij Wellness Hotel Peternhof in Kössen, Oostenrijk

Ben jij een paarden en wellness liefhebber? Dan is het Wellness Hotel Peternhof in Kössen in de Oostenrijkse deelstaat Tirol wellicht de place to be voor jou. In elk seizoen kan je hier gaan paardrijden.

In de lente en zomermaanden rij je door de groene bergen en in de winter kan je paardrijden door de sneeuw. De paarden worden de ‘Peternhof Haflingers’ genoemd. Aangrenzend aan Wellness Hotel Peternhof in Kössen ligt namelijk de stal Peternhof waar allemaal Haflingers op je staan te wachten.

Als je nog nooit op een paard heb gezeten maar dit wel graag eens wilt doen. Dan kan je bij de stal rijlessen volgen. Ben je net als ik een gevorderde ruiter met voldoende rijervaring? Dan is het natuurlijk het allerleukste om een buitenrit te gaan maken.

Onder begeleiding van ervaren rijinstructeurs worden de buitenritten te paard aangeboden. En wil je je rijlessen in de manege weer op pakken, dan kan dat ook. Zowel in de zomer als in de winter vinden beginners en gevorderde ruiters hier de ideale trainingsomstandigheden voor het beoefenen van de paardrijdsport. Dit kan je verwachten in het paardrijparadijs Peternhof:

  1. Goed getrainde schoolpaarden (Haflinger);
  2. Manege met gediplomeerde rijinstructeurs;
  3. Moderne rijbak volgens internationale normen;
  4. Georganiseerde ritten (alleen voor gevorderden);
  5. Ponyrijden en ponytochten voor de allerkleinsten;
  6. Diverse rijopleidingen mogelijk, speciaal afgestemd op jouw wensen.

Voor specifieke informatie over paardrijden in Kössen bij Wellness Hotel Peternhof in Kössen in Tirol in Oostenrijk kan je contact opnemen via: reiten@peternhof.com.

*Ontdek hier paardrijden bij Peternhof.
*
Bekijk hier al mijn paardrijden op reis tips.
*Check ook al deze winter activiteiten en wat je kan doen in Kössen.
*Ontdek ook dit complete artikel over het wellness hotel Peternhof.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Paardrijden in Kössen bij Wellness Hotel Peternhof

PaaWellness Hotel Peternhof in Kössen, Oostenrijk

Zou jij ook wel willen paardrijden in Kössen
bij Wellness Hotel Peternhof in Oostenrijk?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email