Overal waar ik kom ga ik paardrijden op reis. Toen ik vriendin Linda op zocht die voor 1 jaar in Whitsler, Canada woonde gingen we paardrijden nabij Whistler.

Paardrijden Canada, nabij Whistler

De natuur nabij Whistler is prachtig om te rijden en je zou urenlange tochten kunnen maken. Helaas hadden we een stal uitgezocht waarbij we alleen een bergpad op- en afreden en een stuk door het veld en de rivier.

De paardrijtour zelf viel dus erg tegen, maar goed ik had wel weer even op een paard gezeten. Deze keer dus niet veel info maar meer foto’s kijken. Als je plannen hebt om te gaan paardrijden in Canada check dan goed de diverse mogelijkheden bij de stal en voor welke ruiters de tours geschikt zijn zodat je weet wat je kan verwachten.

*Iets nodig voor je buitenrit? Shop je paardrijspullen bij Divoza!

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Paardrijden Canada

Paardrijden Canada

Paardrijden Canada

 

Fotoreport: Paardrijden in Canada, nabij Whistler

Fotoreport: Paardrijden in Canada, nabij Whistler

Fotoreport: Paardrijden in Canada, nabij Whistler

Tips voor paardrijden op reis

Heb jij plannen om te gaan paardrijden op reis? Check dan zeker ook even deze reistips:

  • Check de stal waar je gaat rijden en wat voor buitenritten zij aanbieden;
  • Ga alleen rijden op een stal waar de paarden er goed uitzien;
  • Pak je koffer zo in dat je je spullen voor meerdere doeleinden kan gebruiken. Met een lekker vest kan je ook prima paardrijden, zorg dat je altijd een legging bij je hebt en zwarte biker boots zijn leuk in de stad maar als het een klein hakje heeft kan je er ook prima mee paardrijden.

Mijn zwarte biker boots zoals hieronder op de foto zijn ideaal voor een stedentrip, wandelingen door de natuur maar dus ook voor paardrijden. De hakjes onder deze damesschoen van Manfield zorgt ervoor dat je niet door de stijgbeugel glipt.

Reistips Canada

Reisplannen naar Canada?

Heb jij reisplannen naar Canada voor een paardrijd of andere vakantie? Denk er dan aan dat je vanaf september 2016 ook voor Canada een ETA e-Visa, (Electronic Travel Authorization) nodig hebt. Het ETA voor Canada is een nieuwe toelatingseis voor visum vrijgestelde vreemdelingen om Canada te kunnen betreden middels een vliegtuig. Deze toelatingseis wordt verplicht vanaf 9 november 2016.

Gaat je voorkeur er naar uit om de aanvraag voor de visa in het Nederlands af te handelen waarbij je gewoon kan betalen via bijvoorbeeld iDeal? Maak dan gebruik van de aanvraag mogelijkheid van e-visa application services voor je ETA Canada. Inclusief consulaire kosten betaal je via e-visa application services €17,-. Dat is op dit moment de goedkoopste aanbieder voor een ETA Canada aanvraag.

Fotoreport: Paardrijden in Canada, nabij Whistler

Heb jij wel eens paardgereden in Canada?

Print Friendly, PDF & Email