Ben je gek op wijnen en heb je altijd al eens willen overnachten in een wijngaard in Nederland of in elk geval heel dichtbij? Ik zocht uit waar je kan slapen in wijngaarden in Nederland.

Overnachten in een wijngaard in Nederland

Reis je naar het buitenland dan kiezen veel reizigers voor bijzondere overnachtingen in een wijnhotel. Voor LuxeSpots.nl tipte ik al eens een paar van mijn favoriete wijnhotels in de Alentejo. Zo schreef ik onder andere een uitgebreide reportage over het L’AND Vineyards Hotel in de Alentejo.

Maar wees gerust, zolang de grenzen niet open zijn kunnen we ook hier kiezen om te overnachten in een wijngaard in Nederland. Hierbij laat ik je graag zien waar je allemaal kan slapen in wijngaarden in eigen land.

*Ontdek ook de mooiste wijngaarden in Brabant.
**Leuk! Het boek met 10 wandelingen langs en door wijngaarden in Nederland!
***Hou je van Wijn & Wellness reizen? Lees dan dit artikel op WellnessSpots.com!

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en via YouTube.

Overnachten in een wijngaard in Nederland

Hotel & Boutique appartement met Dutchtub in Limburg

Waan je in Frankrijk maar dan in eigen land! In het Limburgse Sevenum is een knusse Chambres d’Hôtes met diverse wellness faciliteiten en je kan die belevenis combineren met culinair genieten in het restaurant met wijnbar. Heb je iets lekkers gedronken? Koop het gelijk in de wijnwinkel zodat je thuis nog na kan genieten van je Wijn & Wellness reis! Wellness Spots tip, reserveer voor een vrijdagavond, dan is het namelijk wijnavond!

Combineer die overnachting in het weekend met het Wellness Arrangement en genieten en ontspannen staat centraal! Badderen doe je in de Dutchtub, een Nederlandse uitvinding dat lijkt op het opstoken van een hottub met hout. Opwarmen doe je in de gemeenschappelijke sauna en afkoelen in de zwemvijver. Je kan je arrangement ook nog uitbreiden met een massage!

*Reserveer direct het wellness arrangement bij Gasterie Lieve Hemel.
*Bekijk prijzen en beschikbaarheid van huisje met Dutchtub bij Booking.

Wijn en Wellness reizen

Slapen in B&B & Camping de Kreitsberg in Zeeland, Brabant

Ook in Brabant kan je overnachten in een wijngaard. Wijngaard de Kreitsberg biedt namelijk nog veel meer mogelijkheden dan alleen wijnen proeven.

Kies voor een overnachting in de Bed & Breakfast, zet je tent op of stap in je caravan of camper zodat je na het proeven van de prijswinnende Brabantse wijnen zo je bed in kan rollen. Na een goed ontbijt de volgende ochtend heb je dan nog alle tijd om rozig na alle wijntjes lekker te knuffelen met alpaca’s, paarden en ezels.

*Ontdek deze en andere mooie wijngaarden in Brabant.
**Reserveer een overnachting in een tent op de boerderijcamping via Booking.com

Overnachten in een wijngaard in Nederland

Meer wijn reis tips, overal ter wereld

  1. Gooien met wijn in La Rioja.
  2. Badderen in wijn met Vinotherapie.
  3. Heel veel tips voor Wijn & Wellness reizen.
  4. Tips voor wijnhotels in de Alentejo, Portugal.
  5. Zo leuk, de wijnmarkten en wijnfeesten in Duitsland.
  6. Wijn & Wellness reis naar L’AND Vineyards Hotel in de Alentejo.
  7. Tips voor wijn proeven in Montalcino in Italië bij Aziende Agricola Cerbaia.
  8. Ook tof, een Wine Ski Safari en daarna de wijnkelder van La Perla in Zuid-Tirol induiken!

Alentejo wijnen

Ben jij al eens gaan overnachten in een wijngaard in Nederland?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email