Heb jij vakantieplannen voor Zuid-Tirol en ben je op zoek naar een bijzondere overnachting? Wat dacht je van overnachten in een kasteel nabij Merano in Zuid-Tirol?

Overnachten in kasteel nabij Merano in Zuid-Tirol

Houden jullie allebei van bijzondere slaap adresjes, culinair genieten en voldoende mogelijkheden om heerlijk te ontspannen? Dan is overnachten in een kasteel nabij Merano in Zuid-Tirol wellicht jullie uitgelezen vakantieadresjes.

Castel Rundegg is een fijn toevluchtsoord, gelegen in de natuur op een half uur lopen van van het centrum van kuurstad Merano. Het fijne aan een vakantiebestemming als Zuid-Tirol is dat het hier al vroeg lente wordt. In maart ontwaakt de natuur al uit haar winterslaap, komen er weer knoppen aan de bomen en wordt alles langzaam aan groen. Wist je dat in Zuid-Tirol jaarlijks zo’n 17 miljoen appelbloesems bloeien? 17 miljoen! Een dikke aanrader dus om in deze periode te overnachten in dit kasteel nabij Merano in Zuid-Tirol.

Kasteelheer David staat voor je klaar zodra je aankomt in dit luxe wellness kasteel. Het is een stijlvolle plek waar je gewoon jezelf kan zijn, zonder opgelegde etiquette.

*Bekijk de beschikbaarheid van dit kasteel in Zuid-Tirol.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Overnachten in kasteel nabij Merano in Zuid-Tirol

Samen ontspannen in de Rundegg Wellness & Spa

Hebben jullie zin in een romantische wellness vakantie in Zuid-Tirol? Dan zijn samen overnachten in een kasteel, tot rust komen in een kasteel spa en dineren in een kasteel een paar hele fijne ingrediënten.

Geniet om de beurt van een verkwikkende lente schoonheidsbehandelingen of geniet samen van een duo massage in de kasteel spa. Of wil je wegdromen naar verre bestemmingen met een Oosterse peelings of je laten inpakken in modder met daarna een zachte massage? Voor de echte romanticus bestaat er zelfs de mogelijkheid voor een kasteelspa ervaring die wordt uitgebreid met wellness behandelingen bij kaarslicht.

Rundegg Wellness & Spa

Proef van de kasteelkeuken in Merano

Dit kasteelhotel biedt echt alles wat je je maar kan wensen. Een prachtige locatie in de natuur, een fijne kasteelspa, dan mag een kasteel restaurant natuurlijk niet ontbreken.

Hier toveren de koks heerlijke gastronomische gerechten op tafel. Van regionale specialiteiten met daarbij passende wijnen uit de regio. En de kruiden, die komen natuurlijk uit de eigen kruidentuin van het kasteel.

Proef van de kasteelkeuken in Merano

Heb jij al zin in een kasteel overnachting?

Print Friendly, PDF & Email