Ben jij op zoek naar een luxe en bijzondere overnachting in Oostenrijk? Wat dacht je van overnachten in een kasteel in het Salzburgerland?

Overnachten in kasteel in het Salzburgerland

Vroeger was het 900 jaar oude kasteel een van de exclusiefste societyclubs ter wereld waar de internationale jetset kind aan huis was. De sjah van Perzië en de hertog van Windsor en  Hollywoodsterren zoals Rita Hayworth, Bob Hope en Clark Gable waren graag geziene gasten.

Inmiddels is het kasteel uit 1150 omgedoopt tot Hotel Schloss Mittersill in het Salzburgerland. Nu kan jij op deze bijzondere locatie overnachten in een kasteel in het Salzburgerland. Je verblijft hier middenin het Nationaal Park Hohe Tauern, hoog boven het Salzachdal. Vanuit de kasteeltuin heb je een geweldig uitzicht op het Salzachdal in het Salzburgerland en de omliggende bergen. Ook niet verkeerd, de kasteeltuin van Hotel Schloss Mittersill is ook de plek waar het verwarmd buitenzwembad op je ligt te wachten.

Als jij kiest voor overnachten in dit kasteel in het Salzburgerland kan je jezelf extra verwennen met een bezoek aan de kasteel-spa. De spa-experts gebruiken uitsluitend hoogwaardige beauty- en wellness producten van Sothys Paris tijdens de wellness behandelingen.

Tijdens je kasteelovernachting kan jij kiezen uit een van de 54 kasteelkamers of kasteelsuites, wie weet wie daar ooit hebben geslapen. Voor een goed diner hoef je het kasteel ook niet te verlaten, de chefs van het kasteelrestaurant zijn door Gault&Millau meermaals met een koksmuts bekroond. Met twee vorken geven ook À la carte en falstaff goede beoordelingen.

Ideaal is dat het kasteel zo’n beetje in het midden tussen de steden Salzburg en Innsbruck is gelegen. Zo kan je er ook eens aan denken om een Citytrip Innsbruck of een Stedentrip Salzburg te verlengen met een bijzondere kasteelovernachting in het Salzburgerland.

*Bekijk hier de website van het hotel.
*Vlieg naar Salzburg met Transavia of naar Innsbruck.
*Ontdek meer tips voor een wellness vakantie in Oostenrijk.
*Huur een auto vanaf Salzburg Airport, zo’n 131 kilometer van het hotel.
*Huur een auto vanaf Innsbruck Airport, zo’n 124 kilometer van het hotel.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Overnachten in kasteel in het Salzburgerland

Zou jij ook wel eens willen
overnachten in dit kasteel in het Salzburgerland? 

Print Friendly, PDF & Email