Wat is een overnachting waard? Dat vroeg Dorint Airport-Hotel in Amsterdam aan haar (toekomstige) gasten. Ik heb de kamer gisteravond al even vóór getest en ben zojuist heerlijk wakker geworden. Wel jammer dat de wekker zo vroeg ging maar dat was ook de reden dat ik hier ging overnachten.

Overnachten Dorint Airport Hotel, nabij vliegveld

Het is nu 04.00 uur, ja ik weet het, veel te vroeg! Over een klein uur moet ik beneden staan voor de hotelshuttle richting het vliegveld want ik vertrek om 06.45 naar Athene. Mocht je het gemist hebben lees dan even mijn blog over het TBEX event dat ik de komende dagen ga bezoeken in Athene.

Het idee dat ik nu vlakbij Schiphol ben is ideaal, ik hoef niemand wakker te maken om te vragen of ze mij alsjeblieft naar Schiphol willen brengen. Qua locatie is het prima, in een kleine 20 minuten sta je op de Plaza voor Schiphol.

*Bekijk de beschikbaarheid bij Dorint Airport-Hotel in Amsterdam.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

De kamer

Ik verblijf in kamer 422, één van de superior kamers met in de verte uitzicht op Schiphol. Ik heb alle ruimte met een oppervlakte van 23 m2 en er is van alles aanwezig, van TV, safe, thee en koffiefaciliteiten tot een haardroger en niet onbelangrijk er is gratis Wifi. Het hoogtepunt komt nog er is ook een bad:)! Daar maak je mij altijd blij mee.

Superior kamer - Dorint Amsterdam Airport Hotel          Superior kamer - Dorint Amsterdam Airport Hotel

Badkamer - Dorint Amsterdam Airport Hotel          Badkamer - Dorint Amsterdam Airport Hotel

Faciliteiten

Beneden is er een grote lobby, bar- en restaurant. Er is een klein winkeltje waar je nog even gauw de laatste souvenirs kan kopen mocht je in Nederland op vakantie zijn geweest. Heb je geen zin om aan de bar te zitten en wil je gewoon wat te drinken op je kamer dan is er een frisdrank- en snack automaat die je kan gebruiken.

Lobby - Dorint Amsterdam Airport Hotel          Lobby - Dorint Amsterdam Airport Hotel

Op verdieping -1 is er een groot zwembad, jacuzzi, sauna en Turks stoombad. Ik ben de beroerdste niet dus ook dat heb ik even getest. Het is een heerlijke warme ruimte maar het zwembad had daarom juist iets warmer gemogen van mij. De sauna daarentegen was uiteraard heerlijk warm en ik sloot de rondgang af in het Turks stoombad. Een miniruimte met 3 kuipstoelen maar heerlijk om even in te genieten. Enig nadeel, er zijn geen badjassen op de kamer dus je moet je beneden omkleden.

Zwembad- Dorint Amsterdam Airport Hotel          Sauna - Dorint Amsterdam Airport Hotel

Overnacht jij wel eens in een hotel nabij het vliegveld?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Print Friendly, PDF & Email