Wat is een overnachting waard? Dat vroeg Dorint Airport-Hotel in Amsterdam aan haar (toekomstige) gasten. De kamers van het hotel zijn onlangs gerenoveerd en op 24, 25 en 26 oktober kan je de nieuwe kamers zelf komen proberen.

Overnachten nabij het vliegveld

Ik heb de kamer gisteravond al even vóór getest en ben zojuist heerlijk wakker geworden. Wel jammer dat de wekker zo vroeg ging maar dat was ook de reden dat ik hier ging overnachten.

Het is nu 04.00 uur, ja ik weet het, veel te vroeg! Over een klein uur moet ik beneden staan voor de hotelshuttle richting het vliegveld want ik vertrek om 06.45 naar Athene. Mocht je het gemist hebben lees dan even mijn blog over het TBEX event dat ik de komende dagen ga bezoeken in Athene.

Het idee dat ik nu vlakbij Schiphol ben is ideaal, ik hoef niemand wakker te maken om te vragen of ze mij alsjeblieft naar Schiphol willen brengen. Qua locatie is het prima, in een kleine 20 minuten sta je op de Plaza voor Schiphol.

De kamer

Ik verblijf in kamer 422, één van de superior kamers met in de verte uitzicht op Schiphol. Ik heb alle ruimte met een oppervlakte van 23 m2 en er is van alles aanwezig, van TV, safe, thee en koffiefaciliteiten tot een haardroger en niet onbelangrijk er is gratis Wifi. Het hoogtepunt komt nog er is ook een bad:)! Daar maak je mij altijd blij mee.

Superior kamer - Dorint Amsterdam Airport Hotel          Superior kamer - Dorint Amsterdam Airport Hotel

Badkamer - Dorint Amsterdam Airport Hotel          Badkamer - Dorint Amsterdam Airport Hotel

Faciliteiten

Beneden is er een grote lobby, bar- en restaurant. Er is een klein winkeltje waar je nog even gauw de laatste souvenirs kan kopen mocht je in Nederland op vakantie zijn geweest. Heb je geen zin om aan de bar te zitten en wil je gewoon wat te drinken op je kamer dan is er een frisdrank- en snack automaat die je kan gebruiken.

Lobby - Dorint Amsterdam Airport Hotel          Lobby - Dorint Amsterdam Airport Hotel

Op verdieping -1 is er een groot zwembad, jacuzzi, sauna en Turks stoombad. Ik ben de beroerdste niet dus ook dat heb ik even getest. Het is een heerlijke warme ruimte maar het zwembad had daarom juist iets warmer gemogen van mij. De sauna daarentegen was uiteraard heerlijk warm en ik sloot de rondgang af in het Turks stoombad. Een miniruimte met 3 kuipstoelen maar heerlijk om even in te genieten. Enig nadeel, er zijn geen badjassen op de kamer dus je moet je beneden omkleden.

Zwembad- Dorint Amsterdam Airport Hotel          Sauna - Dorint Amsterdam Airport Hotel

Project “Wat is een overnachting waard”?

Inmiddels is het alweer half vijf en moet ik gaan opschieten. Als ik straks in het vliegtuig zit kan jij je nog steeds aanmelden voor de lanceringsaanbieding. Neem contact op met Dorint via onderstaand mailadres en bepaal zelf wat jij van de kamers en het hotel vindt.

■ Een reservering is alleen mogelijk voor 1 nacht op 24, 25 of 26 oktober
■ Er is een maximum van 2 personen per kamer
■ Ontbijt, lunch en diner kunnen optioneel worden bijgeboekt tegen betaling.
■ Geef feedback online en beslis zelf wat de overnachting waard is

Reserveringen kunnen worden gemaakt via reservations.amsterdam@dorint.com met als onderwerp ‘lanceringsaanbieding’. Zorg wel dat je er snel bij bent want er is maar beperkte beschikbaarheid.

Dorint Airport-Hotel in Amsterdam
Sloterweg 299
1171 VB Badhoevedorp

Overnacht jij wel eens in een hotel nabij het vliegveld?

Print Friendly, PDF & Email