Wat ga jij doen met Oud & Nieuw? Elk jaar vind ik het weer een drama om te kiezen wat we nu weer gaan doen. Bij vrienden thuis, naar een feestje, wil je eens Oud en Nieuw vieren in het buitenland of wil je eens Oud en Nieuw vieren in Den Haag met deze tips?

Oud en Nieuw vieren in Den Haag tips

Wat betreft Oud en Nieuw, is Den Haag net een dorp. De (lokale) kranten stonden er afgelopen week bol van. Na ruim 250 jaar zou er eindelijk op 31 december weer een groots vuurwerk worden afgestoken boven de Hofvijver. De laatste keer was in 1749.

Van 22.00 tot 01.00 traden er diverse artiesten op en tussendoor werden de winnende lotnummers bekend gemaakt door een lichtpublicatie op het Binnenhof. Ik kwam pas rond 23.30 uur aanlopen nadat ik eerst bij vrienden had geborreld. Samen met duizenden andere mensen hebben we afgeteld naar 2015 en daarna genoten van een spectaculaire vuurwerkshow.

*Dit zijn de beste Oud en Nieuw bestemmingen in het buitenland

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Fotoblog: Oud & Nieuw in Den Haag          Fotoblog: Oud & Nieuw in Den Haag

Fotoblog: Oud & Nieuw in Den Haag

Fotoblog: Oud & Nieuw in Den Haag

Waar ga jij Oud en Nieuw vieren?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Print Friendly, PDF & Email