Ben jij op zoek naar originele bedrijfsuitjes ideeën? Dan zit je bij mij goed want ik hou van originele activiteiten. Trouwens, dit is niet alleen leuk met je collega’s maar dit kan je natuurlijk ook prima met je vriendengroep gaan doen.

Originele bedrijfsuitjes ideeën

Unieke activiteiten beleven, originele dingen doen, ik hou ervan! Het hoeft niet altijd nog gekker, maar ik vind het gewoon gaaf om leuke en gekke activiteiten te beleven. Als je een beetje rondneust op mijn blog dan zie je genoeg originele activiteiten op reis voorbij komen. Omdat ik een alert heb voor originele activiteiten en leuke dingen doen maak ik altijd lijstjes van dingen die ik nog wel eens zou willen doen.

In Nederland valt ook genoeg te beleven en hoewel ik niet meer in dienst ben bij een bedrijf kan ik natuurlijk ook met een groep vrienden leuke activiteiten gaan ondernemen onder de noemer van een ‘bedrijfsuitje’. Of ik ga gewoon een origineel bedrijfsuitje plannen met concullega’s. Wat dacht je van?

  1. Off road rijden;
  2. Slipcursus Lelystad;
  3. IJskarten in Den Haag;
  4. Zeilfietsen in Camperduin.

Off road rijden

Off road rijden is sowieso vet! Heerlijk om achter het stuur te kruipen van een monster Jeep en daarmee lekker door de modder te scheuren. Of een waterdicht pak aan trekken en op een Quad door de plassen rijden zodat de modder in je oren gaat zitten. Ik hou ervan!

Locaties: Almere, Harderwijk, Gouda en Eindhoven.

Tips voor off road Aruba Island tour

Slipcursus Lelystad

Eigenlijk vind ik dat het verplicht zou moeten zijn voor iedereen die start met rijlessen. Je kan er zoveel profijt van hebben als je op ooit eens in je leven een slipcursus hebt gedaan. Je voelt wat er gebeurd als er aquaplaning optreed, je merkt hoe een band kan wegdraaien voordat je in een slip komt en je gaat testen wat je remweg is bij diverse verkeersomstandigheden. Ik geloof er heilig in dat als je eenmaal een slipcursus hebt gedaan en je komt ooit in een vervelende verkeerssituatie terecht dat je onbewust anticipeert en dat misschien wel je leven kan redden. Ik spreek uit ervaring.

Locaties: Almere, Harderwijk, Gouda en Eindhoven.

Let op: Foto is gemaakt op Aruba!

Slipcursus Lelystad

IJskarten bij De Uithof in Den Haag

Zo tof, iedereen jaar kan je vanaf eind maart tot halverwege mei met een ijskart over de schaatsbaan in De Uithof scheuren. Opspattend ijs, adrenaline door je bloedvaten, slippende banden en een heerlijk geluid, dat is ijskarten.  Kijk je mee naar mijn video die ik ervan maakte?

Locatie: De Uithof in Den Haag.
Reserveren: Via deuithof.nl.

Zeilfietsen in Camperduin

Blokarten wil ik nog steeds eens doen maar ik ben wel al een keer gaan zeilfietsen. Het verschil tussen blokarten en zeilfietsen zit hem in de ondergrond waarop je ‘het ding’ bestuurd en in de wielen. Zo ga je zeilfietsen op een fietspad en blokarten op het strand. Bij zeilfietsen kan je nog bij trappen maar bij blokarten ga je volledig vooruit op de wind. Daarbij hebben blowkarts bredere banden omdat je over het strand gaat. Blokarten kan alleen op bepaalde momenten en meestal als het eb is omdat het zand hard moet zijn.

Ik nestel me in het kleine stoeltje, trek het zeil aan en ga op pad. Je moet even doorhebben hoe het werkt maar even later fiets ik zo een paar rondjes alsof ik het al honderd keer gedaan heb. Oh en hou je handjes aan het stuur, voor je het weet heb je een windvlaag te pakken en word je bijna van het fietspad geblazen.

Reserveren: De jongens van Schoorl.

Heb jij nog meer originele bedrijfsuitjes ideeën?

Print Friendly, PDF & Email