Reis jij binnenkort voor een stedentrip naar Londen? Maak je reis uniek en kies voor een origineel hotel en bijzonder overnachten in Londen. Zo wordt jouw citytrip Londen onvergetelijk.

Bijzonder overnachten in Londen

Vind jij het ook leuk om zo nu en dan eens in een bijzonder hotel of in een originele kamer te overnachten? Tijdens een citytrip naar de Engelse hoofdstad kan je ook kiezen voor bijzonder overnachten in Londen.

Van overnachten in de dierentuin tot wakker worden in een ‘Honky Tonky Afro’ kamer. Mocht je het idee hebben om in een watertoren in Londen te slapen. Vergeet het, de toren is verkocht en helaas kan je daar niet meer overnachten. En als je dan toch kiest voor bijzonder overnachten in Londen kijk dan ook eens naar mijn tips voor geheime plekken in Londen en mijn tips voor aparte dingen doen in Londen.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Overnachten in dierentuin, Gir Lion Lodge

Wil jij bijzonder overnachten in Londen en ben jij gek op dieren? In de London Zoo kan je overnachten in de Gir Lion Lodge, op loopafstand waar de Aziatische leeuwen verblijven. Dat is toch wel echt uniek!  Overnachten in de Gir Lion Lodge is inclusief:

  • Exclusieve tour buiten de openingstijden
  • Meehelpen met voeren van de dieren
  • Twee dagen toegang tot de dierentuin
  • Tweegangen diner en ontbijt

Overnachting:  £378 per lodge.

Uniek, o.a. Honky Tonky Afro kamer

Weer eens iets anders, wakker worden in een ‘Honky Tonky Afro’ kamer of liever in een kamer in Marilyn Monroe stijl? Vlakbij Hyde Park vind je The Pavillion Hotel. Als je het over aparte dingen doen in Londen hebt dan zou je alle 30 kamers van dit hotel eens kunnen testen. Het is alleen al leuk om alle kamers online te bekijken.

Overnachting: Small Single £69, Large Single £100, Double/Twin £110.
Adres: 34-36 Sussex Gardens, Westminster Borough, London, W2 1UL, United Kingdom.

origineel overnachten in Londen

Aparte dingen doen in Londen

Als je van originele hotels en bijzondere overnachtingen houdt dan vermoed ik dat je het ook leuk vind om aparte dingen te doen in een stad of op zoek te gaan naar een soort van ‘geheime plekken’ in een stad. Of je nou al meerdere keren in Londen bent geweest of nog nooit, aparte dingen doen in Londen is altijd leuk. Lees zeker even mijn artikel over leuke dingen doen in Londen. Je kan in elk geval informatie over deze tips voor Londen verwachten:

  • Scheuren op de Thames of dak O2 beklimmen
  • Ball Pitt Bar, ultieme speeltuin voor volwassenen
  • Cocktails mixen in een camper
  • Spot het GMT nulpunt
  • Duik de natuur in bij London Wetlands Centre

Aparte dingen doen in Londen

 

Wat betekent bijzonder overnachten in Londen voor jou?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Print Friendly, PDF & Email