Een groot gedeelte van mijn bagage bestaat uit reisgadgets. Laptop, spiegelreflex camera, compacte camera inclusief videocamera, mobiele telefoon noem het maar op of ik heb het bij me. Elk product heeft natuurlijk ook weer zijn eigen opladers dus je kan je indenken dat het opladen op reis voor mij heel belangrijk is.

Opladen onderweg

Op reis gebruik ik nog vaker mijn mobiele telefoon. Ik speur als het maar even kan naar een netwerk om in te loggen op de wifi zodat ik direct een aantal belevenissen kan delen. Voordat een foto online gaat wordt die eerst bewerkt via bepaalde apps en alles tezamen kost veel batterij.

Opladen met een powerbank

Om constant gebruik te kunnen maken van mijn telefoon raad ik iedereen aan om een compacte powerbank mee te nemen. Ik gebruik een powerbank niet alleen op reis maar ook als ik een dag weg moet voor werk.

Via een usb lader sluit je de powerbank aan op je mobiel die zo weer volledig kan opladen. Is je telefoon eenmaal opgeladen dan dan kan je de powerbank via een usb stekker weer opladen. Het led lampje geeft aan wanneer de powerbank volledig is opgeladen en klaar is voor de volgende oplaad sessie.

Must have Travel gadgets

Opladen in de auto

Ik kan de powerbank natuurlijk ook meenemen als ik in mijn eigen auto ergens naar toe ga maar nog makkelijker is het gebruik van een usb autolader. De lader sluit ik aan via het stopcontact en met de 2 usb uitgangen kan ik twee apparaten tegelijkertijd opladen.

Must have Travel gadgets

Winactie Powerbank

In samenwerking met Knaldeals mag ik nu 1 Powerbank weggeven zodat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken dat je telefoon leeg is. Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en laat hieronder een reactie achter als jij kans wil maken op de Powerbank.

Opladen op reis

 De winactie sluit op donderdag 22 december.

Welke travel gadgets neem jij mee als je op reis gaat?

© De foto’s zijn eigendom van Henriëtte Bokslag en mogen niet zonder toestemming gebruikt worden.

Print Friendly, PDF & Email