Sofia leerde ik kennen tijdens mijn sollicitatiegesprek voor een baan in Tenerife, Spanje. Ik werd aangenomen en tijdens ons verblijf in Spanje werden we goede vriendinnen. 5 Jaar later hebben we nog veel contact, vier ik elk jaar carnaval in Roosendaal en is Sofia een keer mee geweest op een blogreis. Tijd voor een interview dus…

Op reis met Henriette? Vriendin Sofia vertelt…

Wie ben je en wat ben jij van Henriëtte?
Ik ben Sofia, 32 jaar en een vriendin van Henriëtte. We hebben elkaar leren kennen toen ik personeel zocht voor een Nederlandse kroeg in Tenerife. Heb Henriëtte en haar zusje aangenomen en daar zijn we vriendinnen geworden.

Vriendin Sofia leerde ik kennen in Tenerife

Wat vind je van Henriëtte haar blog en lees je het ook regelmatig?
Henriëttes blog is vermakelijk en begrijpelijk geschreven. Ik lees niet alles, maar klik wel vaak door als ze een link op Facebook zet.

Wat vind je ervan dat Henriëtte zo veel op reis gaat?
Super toch, hoe vaker hoe beter! Ben zelf ook dol op reizen en ben blij dat Har haar hobby op deze manier kan uitoefenen.

Wanneer was je met Henriëtte mee op blogreis en waar gingen jullie naar toe?
Ik ben mee geweest voor 3 dagen naar Europa-Park, Duitsland in oktober 2014.

Wat vond je ervan om op deze manier met Henriëtte te reizen?
Het was super leuk. Alles was verzorgd, mooi hotel en zelfs het bier bij het Oktoberfest was gratis 😀

Sofia verteld over Oktoberfest

Wat vond je het leukste en wat vond je het minst leuke?
Het leukste was het Oktoberfest en dat we via de VIP-ingang de attracties in mochten. Het minst leuke was dat we weer naar huis moesten.

Op reis met Henriette? Vriendin Sofia vertelt…

Heb je je ook geïrriteerd aan dingen die Henriëtte moest doen omdat het een blogreis was?
Nee zeker niet, want dat hoort erbij. Ik kan mezelf goed vermaken en we trokken op met mede blogger Sheelagh, dus ben eigenlijk geen moment alleen geweest.

Wat vind je ervan dat ze overal foto’s van wilt maken en dat het liefste ook gelijk wilt delen op social media?
Ook dat hoort erbij als je met Har mee gaat. Ik vind het speciaal dat ik mee mag naar iets wat je normaal honderden euro’s kost en dan wacht ik graag een paar minuten omdat ze even een goed shot moet maken en dat moet delen.

Waar zou jij nog wel naar toe willen met Henriëtte?
Har mag mij overal mee naartoe nemen!

Op reis met Henriette? Vriendin Sofia vertelde…en ik?

Ik vind het super bijzonder dat we hele goede vriendinnen zijn geworden! We hebben een intense tijd beleefd in Spanje en daarna in Nederland altijd contact gehouden. Ik zie je soms maanden niet, maar als we elkaar zien of bellen is het als vanouds en dat vind ik zo fijn. Ik vond het tof dat je meeging naar Europa-Park en zag wat ik nou eigenlijk doe en beleef met mijn blog. Het was super relaxt, ik kon gewoon mijn ding doen en jij vermaakte je wel, heel fijn! Wat een dagen waren het, we hebben genoten en goed gefeest samen met Sheelagh. Wie had gedacht dat we een paar maanden later in een Duits café in Utrecht zouden belanden voor een reünie? Ik zeg het word weer tijd voor een Duits feestje;)

Who is next? Volgende week is de Mexicaanse Edin aan de beurt. In Miami heeft hij zijn basis als fotograaf en ik ontmoete hem in een farmhouse op Gozo.

Print Friendly, PDF & Email