Reizen, schrijven over trips, foto’s en video’s maken van al mijn belevenissen, dat is mijn passie. Vroeger deelde ik alles met mijn familie en vrienden en nadat ik steeds meer vragen kreeg hoe ik iets had geregeld, waar ik dat had gedaan en wat de beste optie is voor een bepaalde bestemming dacht ik daar ga ik over bloggen en al mijn tips, tricks en avonturen delen. Mijn hobby is inmiddels uitgegroeid tot veel meer. Er zit ontzettend veel tijd, moeite en energie in. Alle drie doe ik met liefde en vol overgave. Een van de bijzondere dingen is dat ik door het reisbloggen echt nieuwe vrienden heb ontmoet die inmiddels veel voor mij betekenen en waarmee ik al veel heb meegemaakt. Ik ben benieuwd hoe zij denken over onze gezamenlijke passie, het reizen samen en over onze leukste en minst leuke reismomenten?

Op reis met Henriette? Vriendin Linda vertelt…

Wie ben je en wat ben jij van Henriëtte?
Ik ben Linda Kooijman en ken Henriëtte van de minor Media & Communicatie toen we studeerden aan de Hogeschool Rotterdam.

Wat vind je van Henriëtte haar blog en lees je het ook regelmatig?
Ik vind dat Henriëtte het super doet. Haar verhalen zijn leuk met vele tips en leuke foto’s. Ik bezoek haar site wekelijks.

Wat vind je ervan dat Henriëtte zo veel op reis gaat?
Heel gaaf, vooral omdat ik haar leerde kennen als iemand die heel graag wilde reizen maar de stap niet durfde te nemen. Moet je haar nu zien, ze reist meer dan ik ooit heb gedaan!

Wanneer was je met Henriëtte mee op blogreis en waar gingen jullie naar toe?
Henriëtte heeft mij op verschillende plekken opgezocht toen ik in het buitenland woonde. Heel gaaf was haar bezoek toen ik in Whistler in Canada woonde. Toen hebben we onder andere een roadtrip naar Vancouver Island gedaan. Ook heel gaaf was haar bezoek aan mij in Engeland. Ze was in Glasgow voor een opdracht en reisde daarna door naar mij in het Lake District. Voor haar blog had ze een aantal outdoor adventure geregeld, iets waar we allebei gek op zijn. Toen zijn we gaan paardrijden op het strand op heavy horses en we zijn gaan rotsklimmen, heel leuk was dat!

Rotsklimmen Lake District - UK

Wat vond je ervan om op deze manier met Henriëtte te reizen?
Super gezelschap, altijd in voor gekkigheid!

Canada

Wat vond je het leukste en wat vond je het minst leuke?
Het leukste vond ik het paardrijden in Engeland en de mensen die we zijn tegen gekomen en wat we hebben beleefd op Vancouver Island. Daar moet je ook nog eens over bloggen Harry! Ik kan me geen minder leuke dingen herinneren.

Heavy Horses - Lake District

Heb je je ook geïrriteerd aan dingen die Henriëtte moest doen omdat het een blogreis was?
Ja ze is heel veel in de weer met haar telefoon.

Wat vind je ervan dat ze overal foto’s van wilt maken en dat het liefste ook gelijk wilt delen op social media?
Het is haar werk voor een groot deel, het hoort bij haar en ze werkt er hard voor. Tenslotte kon ik er nu van meegenieten doordat ik ook mee mocht.

Waar zou jij nog wel naar toe willen met Henriëtte?
Waar niet?! Ik wil wel graag zo’n cursus polo op een paard met haar doen en/of cross country of leren western rijden. En ja zo’ trektocht met kamperen lijkt me ook wel wat!

Vriendin Linda vertelde…en ik….?

Lin wat hebben wij toch veel meegemaakt op reis! Canada was echt te gek, daar hebben we toch zoveel meegemaakt. Ik moet maar eens een serie gekkigheid op reis gaan maken of iets in de trant van; de situaties op reis waarin ik beland;)! Twee jaar terug heb ik je opgezocht in de sneeuw in Oostenrijk. Inmiddels woon je nu weer in Oostenrijk en hoop ik je te bezoeken als de bergen nog groen zijn. En de dingen die jij nog een keer wilt doen met mij, ik zeg; “Let’s do it“! Tot snel schat!

Who is next? Ank is volgende week aan de beurt. Met haar maakte ik een onvergetelijke roadtrip van een week door Tunesië tijdens een persreis… 

Print Friendly, PDF & Email