Inmiddels zijn er al een aantal weken voorbij en kan je elke woensdag meegenieten van de verhalen die medereizigers over mij vertellen. Ik ben benieuwd wat jullie van deze nieuwe categorie vinden? Deze week interview ik Jennifer en ik ben benieuwd wat zij van onze reis naar Thailand vond.

Op reis met Henriette? Reisadviseuse Jennifer vertelt…

Jennifer is zelfstandig reisadviseuse en werkt voor Personal Touch Travel in de regio Haaglanden. Ik was met haar op een gecombineerde pers- en FAM trip in Thailand.

Wie ben je en waar heb jij Henriëtte leren kennen?
Ik ben Jennifer Hunte en ik heb Henriëtte leren kennen door een studie/persreis door Thailand. Henriëtte was daar als reisblogger en ik vanwege mijn reisbureau Personal Touch Travel als persoonlijk reisadviseur.

Wat vind je van Henriëtte haar blog en lees je het ook weleens?
Ik lees de blogs regelmatig en haal daar ook inspiratie uit. Zij lezen makkelijk weg en zijn informatief.

Wanneer was je met Henriëtte op pers/blogreis en waar gingen jullie naar toe?
Oh dat was in Thailand juli 2014. Wij hebben een rondreis gemaakt vanuit Bangkok naar onder andere Amphawa en Hua Hin en mijn favoriete relax eiland vanaf toen Koh Talu. Heerlijk was dat!

Groep @ Koh Talu

Wat vond je ervan om met Henriëtte samen te reizen?
Har is een lieve eng gezellige meid en wij hebben veel lol gehad tijdens ons tripje door Thailand.

Wat vond je het leukste?
De humor en altijd in voor een avontuur.

Wat vond je het minst leuke?
Kan eigenlijk niets bedenken of toch…dat sigaretje Haha

Welk moment vergeet je nooit meer?
Oh, dat was toen wij Greg en Chantal kwijt waren door een nood pittstop! Rondjes rijden omdat wij daar niet konden parkeren en maar dollen over de reden van de pittstop. Of was jij met Greg uitgestapt. Weet het even niet meer maar dat was hilarisch.

Heb je je ook geïrriteerd aan dingen die Henriëtte deed tijdens een werkreis?
Nee hoor, helemaal niet.

Zou jij nog een keer met Henriëtte op reis willen en zo ja waar naar toe?
Dat zou fantastisch zijn. Maakt me eigenlijk niet uit waarheen, wordt vast gezellig.

Reisadviseuse Jennifer vertelde…en ik….?

Haha, Jennifer. Chantal en Greg moesten perse de bus uit. Toen de chauffeur begon te rijden hield ik de schuifdeur van de bus open zodat ze er zo in konden springen zodra we ze zouden spotten! Koh Talu was echt de kers op de taart, wat een onvergetelijke dagen hebben we daar beleefd, dat is niet te evenaren! Lijkt me zeker leuk nog een keer samen op reis te gaan, ik vind het tof dat ik je heb leren kennen en bedankt voor waar jij mij allemaal al weer geïntroduceerd hebt.

Who is next? Volgende week is Jorden aan de beurt. Deze blonde krullebol leerde ik kennen op de camping in Italië waar wij allebei werkten. Dit interview wil je niet missen…

Print Friendly, PDF & Email