Inmiddels zijn er al een aantal weken voorbij en kan je elke woensdag meegenieten van de verhalen die medereizigers over mij vertellen. Deze week is het de beurt aan mede reisverslaafde en vriend, krullebol Jorden! Ik ontmoette hem op de camping waar wij allebei werkten in Italië. Hij vertelt over onze tijd in Italië en de trip naar de Palio in Siena. En Jorden vertelt…

Reisverslaafde en Toerisme student Jorden vertelt…

Jorden studeert Toerisme in Zwolle en we werkten tegelijkertijd op Camping Park Albatros in San Vincenzo, Toscane. Drie maanden lang hebben we samengewerkt en vele dingen ondernomen. Het leuke is dat we gewoon nog steeds contact hebben en elkaar nog regelmatig zien- en spreken. Tijd voor een interview dus wat hij er van vond om met mij op pad te zijn.

Wie ben je en waar heb jij Henriëtte leren kennen?
Hoi, ik ben Jorden, een aantrekkelijke jongen van begin twintig. Ik heb Henriëtte leren kennen in Italië, ik was destijds aan het werk voor SelectCamp en Henriëtte werkte op dezelfde camping als zeer aantrekkelijke medewerkster voor Roan Camping Holidays.

Jorden vertelt

Wat vind je van Henriëtte haar blog en lees je het ook weleens?
Ik vind de blog van Henriëtte zeer interessant en ik lees regelmatig haar blogs.

Wanneer was je met Henriëtte op (blog)reis en waar gingen jullie naar toe?
Ik ben onder andere met Henriëtte naar de Palio in Italië geweest. Dit was in de zomer van 2013. Ook ben ik met Henriëtte naar Rome geweest en heb ik ongeveer drie maanden met haar op de zelfde camping gewerkt.

Op reis met Henriette? Mede reisverslaafde en vriend Jorden vertelt…

Wat vond je ervan om met Henriëtte samen te reizen?
Reizen met Henriëtte vond ik geweldig, de manier waarop Henriëtte alles geregeld krijgt met haar mooie blonde haar en haar sexy looks is zeer inspirerend.

Op reis met Henriette? Mede reisverslaafde en vriend Jorden vertelt…

Wat vond je het leukste?
Het leukste vond ik de Palio in Siena, Henriëtte had kaarten kunnen regelen voor het wijkdiner– en feest wat voorafgaat aan de Palio en mooie plaatsten op een balkon om de Palio op een unieke wijze te kunnen ervaren.

Palio di Siena

Wat vond je het minst leuke?
Het was klote warm.

Welk moment vergeet je nooit meer?
Ik vergeet nooit meer dat ik samen met Mina de camera van Henriëtte moest ophalen uit het hotel en dat Mina, Engelse, in de auto van Henriëtte haar toenmalige vriend voor het eerst aan de rechter kant moest rijden. Er zijn een paar auto spiegels gesneuveld en volgens mij hebben we dit nooit verteld. Een ander moment wat ik wekelijks nog herbeleef in mijn hoofd is dat ik met deze onwijs aantrekkelijke reis journalist een hele nacht samen heb mogen doorbrengen in dezelfde kamer, (voor de viezerikjes onder ons, er is niks gebeurt).

Siena - Palio

Heb je je ook geïrriteerd aan dingen die Henriëtte deed tijdens een werkreis?
Nee.

Zou jij nog een keer met Henriëtte op reis willen en zo ja waar naar toe?
Het liefst zo vaak en zo lang mogelijk. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar of een avontuurlijke paardrijdreis in Zuid- Amerika, omdat ik weet dat Henriëtte gek is op paarden. Voor de dames onderons die na mijn inspirerende interview wel zin hebben in een date met mij, ik ben nog vrijgezel. Je kan me contacten op 06…

Op reis met Henriette? Mede reisverslaafde en vriend Jorden vertelt…

Reisverslaafde en Toerisme student Jorden vertelde…en ik….?

Wat?! Jor! Dat heb je inderdaad niet verteld, haha, geweldig! Ik lag in een deuk toen ik dit allemaal las, je bent me er een, blonde krullebol! Als jij nou zorgt dat je stage gaat lopen in Zuid Amerika dan kom ik langs en gaan we daar ergens paardrijden;). Dat moet te regelen zijn met mijn charmes;P.

Who is next? Volgende week doet travelblogger Kirsten haar verhaal. Ik reisde samen met haar vanuit IJmuiden naar Newcastle voor een travelbloggers congres.

Print Friendly, PDF & Email