In de zomer van 2014 leerde ik Elisah kennen op Schiphol. We schudden elkaar de hand voor een 6-daagse trip naar Thailand. Op dat moment hadden we nooit durven denken dat het een onvergetelijke trip zou worden met een aaneenschakeling van mooie momenten, absurde ontmoetingen en veel gezelligheid. Tijd voor een interview dus, Interior Junkie Elisah vertelt…

Interior Junkie Elisah vertelt…

Wie ben je, wat doe jij en waar heb jij Henriëtte leren kennen?
Elisah Jacobs, freelance journalist + fotograaf en oprichter van blog InteriorJunkie.com. Harry leerde ik kennen op een ge-wel-dige persreis naar Thailand in augustus 2015.

Op reis met Henriette? Interior Junkie Elisah vertelt...

Wat vind je van Henriëtte haar blog en lees je het ook weleens?
Ik hou van reizen en de reisblog van Harry is dan ook een genot om te lezen. Heel inspirerend, alsof je even een rondje om de wereld maakt en ook leuk om te lezen wat ze allemaal meemaakt.

Wanneer was je met Henriëtte op pers/blogreis en waar gingen jullie naar toe?
Augustus 2015, naar Thailand 6 dagen via Bangkok naar Amphawa naar Koh Talu.

Op reis met Henriette? Interior Junkie Elisah vertelt...

Wat vond je ervan om met Henriëtte samen te reizen?
Supergezellig! Harry is een echte gangmaker, heel erg grappig, kan goed met haar praten, ook over serieuze zaken (soort van ‘een lach en een traan’). Ze was altijd wel in voor een feestje (en een bucket!). Harry is degene die altijd het licht uit doet 😉

Wat vond je het leukste?
Haar humor, Harry kan echt heel leuk uit de hoek komen.

Wat vond je het minst leuke?
We hebben heeeeeeel vaak en lang in de auto gezeten met airco aan. Brrrrrrrr..

Koh Talu - Thailand

Welk moment vergeet je nooit meer?
De avond op het tropische eiland Koh Talu. Na een heerlijk Thais diner belandden we met onze groep in een beach barretje, lieten wensballonnen de lucht in en bouwden met onze groep een supergezellig feestje onder de blinkende sterrenhemel samen met de locals. We hebben ook zo gelachen (weet je nog dat de Turtle man viel tijdens het dansen?!). Dit was echt een van de leukste avondjes in m’n leven. Top avond!

Op reis met Henriette? Interior Junkie Elisah vertelt...

Heb je je ook geïrriteerd aan dingen die Henriëtte deed tijdens een werkreis?
Harry rookt!!!!! Dat vind ik zo zonde 😉 (ik heb echt een hekel aan sigaretten haha). Ik denk dat als ze stopt met roken en ze het geld wat ze normaliter uitgeeft aan sigaretten in een spaarpotje doet, ze zo een prachtige reis kan maken. Ook gaan rokers altijd buiten staan terwijl de rest nog aan het eten is. Vind ik niet kunnen whahahaha.

Zou jij nog een keer met Henriëtte op reis willen en zo ja waar naar toe?
Natuurlijk! Maar ik hoop wel dat ze dan een elektrische sigaret meeneemt 😉

Op reis met Henriette? Interior Junkie Elisah vertelde …en ik….?

Ohhhhh Elisah! Deze reis ga ik echt nooit vergeten! Vanaf het moment dat we met zijn allen in het vliegtuig stapte was het al gezellig! We hebben zo ontzettend veel meegemaakt, gedaan en gelachen. Koh Talu was wel echt het toppunt, wat een feest! Zoiets maak je maar een keer mee, alles klopte gewoon. Mister Turtle, geweldig! Die locals wisten niet wat er gebeurde. Heb jij ook meegekregen dat er later nog een andere groep Nederlandse bloggers zijn geweest? Die konden het zich niet voorstellen dat wij daar zo hebben geweest! Tijdens die reis was jij echt Miss Selfie, je was de enige op dag 1 die constant met die stick rondliep en op de laatste dag hadden wij er allemaal een. Wat errug van dat roken, iedereen noemt het;s. Ik kan me niet herinneren dat ik tijdens het eten buiten ben gaan staan, ik vind het wel zo netjes om pas van tafel te gaan als iedereen klaar is. Maar misschien at jij wel gewoon te lang en te veel;P! Brrr die airco was inderdaad koud, maar we hebben wel steeds lekker geslapen met zijn allen. Lijkt me super nog een keer met jou op pad, dan ben ik hopelijk van het roken af. Keep up the smile lieve Elisah, see you soon!

Who is next? Volgende week vertelt mijn Engelse vriendin Mina over onze tijd in Italië en de trip die we maakten naar de Palio in Siena. Waar vriend Jorden eerder in een interview ook al over vertelde.

Print Friendly, PDF & Email