Reizen, schrijven over trips, foto’s en video’s maken van al mijn belevenissen, dat is mijn passie. Vroeger deelde ik alles met mijn familie en vrienden en nadat ik steeds meer vragen kreeg hoe ik iets had geregeld, waar ik dat had gedaan en wat de beste optie is voor een bepaalde bestemming dacht ik daar ga ik over bloggen en al mijn tips, tricks en avonturen delen. Mijn hobby is inmiddels uitgegroeid tot veel meer. Er zit ontzettend veel tijd, moeite en energie in. Alle drie doe ik met liefde en vol overgave. Een van de bijzondere dingen is dat ik door het reisbloggen echt nieuwe vrienden heb ontmoet die inmiddels veel voor mij betekenen en waarmee ik al veel heb meegemaakt. Ik ben benieuwd hoe zij denken over onze gezamenlijke passie, het reizen samen en over onze leukste en minst leuke reismomenten?

Op reis met Henriette? Blogger Milou vertelt…

Milou van “Explorista” is nummer twee in mijn nieuwe serie, op reis met Henriëtte?

Wie ben je en waar heb jij Henriëtte leren kennen?
Ik ben Milou van Roon, de blogger achter de Nederlandse budget reisblog Explorista.nl. Ik weet eigenlijk niet meer precies wanneer ik Henriëtte voor het eerst heb ontmoet… Vermoedelijk was dat tijdens de Cruise to Nowhere in januari 2014, toen we samen met elkaar een weekendje op een cruise gingen voor onze blogs. Maar volgens mij hebben we toen nog niet zoveel tijd doorgebracht, dus ik weet niet precies hoe dat eigenlijk ontstaan is!

Wat vind je van Henriëtte haar blog en lees je het ook weleens?
Ik hou Henriëttes avonturen zeker bij, als ik de kans krijg en niet zelf op stap ben. Henriëtte stopt enorm veel aandacht en tijd en moeite in haar blog, en daar heb ik heel veel respect voor. Ik weet dat ze het soms moeilijk vindt om wat meer van zichzelf te laten zien, maar dat lijkt me juist een mooie uitdaging. Via de persoonlijke dingetjes bouw je een band met iemand op.

Wanneer was je met Henriëtte op pers/blogreis en waar gingen jullie naar toe?
De eerste reis samen was de Cruise to Nowhere en daarna zijn we samen naar Athene en Londen geweest. Of vergeet ik nu nog iets?

Cruise to nowhere

Wat vond je ervan om met Henriëtte samen te reizen?
Ik vond ons eerste echte tripje naar Athene best spannend, omdat we vijf nachten een kamer zouden delen. En dat kan best intensief zijn als je iemand niet goed kent. Maar het ging eigenlijk meteen goed. Ik zorgde dat Henriëtte op tijd op de juiste plekken was en Henri introduceerde me aan een heel stel interessante mensen. Samen hebben we Athene onveilig gemaakt J

Wat vond je het leukste?
De lol die we trapten. En de nachten uitgaan.

Wat vond je het minst leuke?
Dat Henri nogal chaotisch is, en daardoor constant alles kwijt, waardoor ik soms nogal eens moest wachten. En ik ben erg ongeduldig aangelegd 😉

Welk moment vergeet je nooit meer?
Dat binnen vijf minuten na aankomst er al een bikini topje aan de deurklink hing, terwijl mijn koffer nog onaangeraakt in een hoekje van de kamer stond.

Heb je je ook geïrriteerd aan dingen die Henriëtte deed tijdens een werkreis?
Zoals ik hier boven zei: ik moest nogal eens wachten. En ik hou zelf niet van roken, maar dat deed ze netjes buiten de deur ;-).

Zou jij nog een keer met Henriëtte op reis willen en zo ja waar naar toe?
Absoluut! Het was super gezellig! Waarheen maakt me echt niet uit, maar een avontuur als een roadtrip lijkt me wel tof!

Blogger Milou vertelde…en ik….?

Ohh Milou, wat een belevenissen hebben wij ook weer meegemaakt! Athene was fantastisch en ik vond het heerlijk om door jou meegenomen te worden en dat je zorgde dat ik ook overal op tijd was, gezien ik normaal zelf overal op let maar next trip regel ik het:)! Tja, die bikinitop die moest nog drogen van de vorige reis, echt hilarisch inderdaad dat jij zo geordend was en er aan mijn kant leek alsof er een tornado was langs geraasd. Het grappige is dat ik thuis dus super geordend ben, behalve dat ik dus wel altijd alles kwijt ben, maar op reis maak ik er inderdaad altijd gelijk een pestzooi van. Fijn dat je nogmaals zegt dat ik best persoonlijker mag worden, nog even geduld want ik heb wat ideeën op de planning staan en ik denk dat deze serie ook al een goed inkijkje geeft in wie ik ben. Ik heb goede herinneringen aan onze trips en kan niet wachten tot we weer eens samen op pad gaan, I’am in voor een roadtrip naar de Balkan;). See you soon babe!

Who is next? Linda is de eerste vriendin die volgende week aftrapt in deze serie. Zij  genoot mee van een aantal activiteiten in het Engelse Lake District waar ik was voor een opdracht…

Print Friendly, PDF & Email