Reizen, schrijven over trips, foto’s en video’s maken van al mijn belevenissen, dat is mijn passie. Vroeger deelde ik alles met mijn familie en vrienden en nadat ik steeds meer vragen kreeg hoe ik iets had geregeld, waar ik dat had gedaan en wat de beste optie is voor een bepaalde bestemming dacht ik daar ga ik over bloggen en al mijn tips, tricks en avonturen delen. Mijn hobby is inmiddels uitgegroeid tot veel meer. Er zit ontzettend veel tijd, moeite en energie in. Alle drie doe ik met liefde en vol overgave. Een van de bijzondere dingen is dat ik door het reisbloggen echt nieuwe vrienden heb ontmoet die inmiddels veel voor mij betekenen en waarmee ik al veel heb meegemaakt. Ik ben benieuwd hoe zij denken over onze gezamenlijke passie, het reizen samen en over onze leukste en minst leuke reismomenten?

Op reis met Henriette? Blogger Jasmijn vertelt…

Jasmijn van “Project Dertig” trapt af in mijn nieuwe serie, op reis met Henriëtte?

Wie ben je en waar heb jij Henriëtte leren kennen?
Henriëtte heb ik leren kennen tijdens een persreisje naar Curaçao. Ik werkte toen als Fashion Editor voor I Love Fashion News en samen gingen we met nog een paar anderen over al het moois op dit eiland bloggen. Ze zat al achter mij in het vliegtuig, maar de echte ontmoeting vond pas op de plaats van bestemming plaats omdat Henriëtte de gewoonte en de gave heeft om overal, echt overal als een blok in slaap te vallen. Inmiddels schrijf ik op mijn eigen blog. Op projectdertig.nl tik ik online mijn bucket-list van alle dingen die ik voor mijn dertigste verjaardag gedaan wil hebben af. Beginnende met een reis naar Bali, waar ik een yoga en stilte retreat wil bezoeken. Daarna volgt Australië omdat ik er al jaren van droom om met koala’s te knuffelen. En met een knappe bruin gebronsde surfdude met zongezoende blonde lokken, maar dat terzijde. Op projectdertig.nl volg je mijn projecten en vele hersenspinsels.

Op reis met Henriette? Blogger Jasmijn verteld...

Wat vind je van Henriëtte haar blog en lees je het ook weleens?
Tuurlijk lees ik de blog van Henriëtte! Mag ik trouwens al Harry zeggen? Henriëtte komt overal ter wereld en maakt de mooiste dingen mee. Probeer maar eens met haar af te spreken. Gaat je niet lukken, want deze girl is always on the move. Daarnaast is ze ook nog eens een echte daredevil, wat haar blog uniek maakt onder de vele travel blogs. Motorcrossen, met een raar sleetje van de berg af, paardrijden, flyboarden. Harry doet het allemaal. Raakt ze wel eens gewond? Natuurlijk, maar ook dat legt ze haarfijn voor haar trouwe lezers vast. Zie ook haar travelblooper film.

Motorcross

Wanneer was je met Henriëtte op pers/blogreis en waar gingen jullie naar toe?
Deze reis was in november 2013 naar het prachtige Curaçao. Vorig jaar hebben we met dezelfde groep een road tripje gemaakt naar Hamburg. Ook epic.

Op reis met Henriette? Blogger Jasmijn verteld...

Wat vond je ervan om met Henriëtte samen te reizen?
Wat ik er van vond? Reizen met Henriëtte is hilarisch! Harry heeft de mooiste verhalen. Niet alleen omdat ze overal komt, maar ook omdat ze zo heerlijk zichzelf is waardoor ze allerlei bijzondere dingen meemaakt. Vol passie stort ze zich elke keer weer op een nieuwe reis. Soms is het awkward. Avontuurlijk is het altijd. Klein voorbeeldje. Harry kreeg het voor elkaar om voor een enorm bruidspubliek van een segway te vallen in Israël  en stond als enige (want niemand anders hield zich aan de dresscode) in een heel sexy Dirndlletje enorme bierpullen weg te hakken tijdens Oktoberfest in Europa-Park. (Ow, ow, was ik hier maar bij geweest!)

Bier

Wat vond je het leukste?
Henriëtte en ik hebben elkaar gevonden in het uitwisselen van date verhalen. Ik dacht dat ik een aantal behoorlijk slechte dates had gehad, maar Henriëtte spant de kroon. Nu we het er over hebben. Kan ik meteen even een datum prikken voor een avond wijntjes en slechte date verhalen?

Wat vond je het minst leuke?
Dat we niet meer tripjes samen kunnen maken. En, misschien dat ik Harry er van verdenk Narcolepsie te hebben en overal in no-time ligt te tukken.

Welk moment vergeet je nooit meer?
Het moment dat we erachter kwamen dat we allebei nogal lastige eters waren. Pfieuw, wat een opluchting dat we allebei heel avontuurlijk zijn totdat het op eten aankomt. “Ow, vissoep om half 8 ’s ochtends en pasteitjes met geitenvlees op een lokale markt in Curaçao? Ehm, heeft u ook gewoon een broodje kaas?”

Heb je je ook geïrriteerd aan dingen die Henriëtte deed tijdens een werkreis?
“Wat is dat geluid? Ah, Harry ligt weer te tukken!” 😉

Zou jij nog een keer met Henriëtte op reis willen en zo ja waar naar toe?
Zekers te weten, wanneer gaan we? We hebben het al een tijdje over Riga, lijkt mij een goed plan. Maar, Lapland zie ik ook wel zitten. Mits activiteiten als ijsvissen en husky ritjes op het programma staan. En, het Noorderlicht. Verder weinig eisen.

Blogger Jasmijn vertelde…en ik….?

Wat heb ik gelachen om je verhaal en antwoorden, sweet memories Jasmijn en voor jou ben ik zeker Harry! Dat ik de kroon span is nog maar afwachten tijdens de dateavond;). Ik was zo blij dat jij ook zo’n moeilijke eter bent, na die reis heb ik echt mijn gene overboord gegooid, dit ben ik denk ik nu. Gezien jouw lopende “project dertig” en mijn bucketlist ding. Zullen we een liftplan gaan maken voor najaar 2015 Jasmijn? Misschien kunnen we wel liftend naar Lapland om te gaan ijsvissen…kunnen we gelijk speeddaten onderweg en een andere taal leren;)! Enjoy Bali en Australië meid, (ik wil ook met koala’s en een surfdude knuffelen) en see you soon;)

Who is next? Je leest het volgende week woensdag… een tipje van de sluier, het is dé Nederlandse budgetbabe die los brandt;)

Print Friendly, PDF & Email