Elke woensdagochtend kan je meegenieten van de verhalen die medereizigers over mij vertellen. Deze week is het de beurt aan Nick en Kirsten van het treinreisblog: “Reizen met de trein“.

Op reis met Henriette? Travelbloggers Kirsten & Nick vertellen…

Deze week is het de beurt aan travelbloggers Kirsten en Nick om te vertellen over onze reis naar Newcastle met DFDS.

Wie ben je en waar heb jij Henriëtte leren kennen?
Wij zijn Nick en Kirsten van www.reizen-met-de-trein.nl, het grootste online magazine over treinreizen (we zijn ook de enige haha ;). We hebben Henriëtte vast ooit leren kennen op een evenement en waarschijnlijk was dit de Vakantiebeurs, maar we hebben Henriëtte daarna nog zo vaak gezien dat we het eigenlijk niet eens meer weten.

Wat vind je van Henriëtte haar blog en lees je het ook weleens?
Haar blog is erg inspirerend en we lezen haar artikelen dan ook vaak, vooral om haar een beetje in de gaten te houden want anders weet je niet waar ze nú weer zit. Ze is altijd op reis!

Wanneer was je met Henriëtte op (blog)reis en waar gingen jullie naar toe?
Gek genoeg zijn we nog maar één keer met Henriëtte op persreis geweest, terwijl het voelt alsof we al veel vaker met haar op reis zijn geweest. Komt vast omdat we altijd via sociale media met haar meereizen;). Maar onze persreis ging toen naar Newcastle upon Tyne in Engeland. We gingen toen met DFDS Seaways van IJmuiden naar Newcastle voor een het bloggersevent Traverse.

Wat vond je ervan om met Henriëtte samen te reizen?
Erg gezellig! Ze is een inspirerende meid en ze heeft ons toen veel tips gegeven over het bloggen. Wij begonnen net en hadden eigenlijk geen idee wat we moesten doen. Ze stelde ons snel aan mensen voor die zij zelf ook pas net had leren kennen. Dat netwerken, dat kan zij wel!

Travelbloggers Kirsten & Nick vertellen

Wat vond je het leukste?
Dat er nooit een saai moment is met Henriëtte. Ze is gezellig en ze beleeft altijd wat. Ook kan je leuk met haar borrelen en daar houden wij wel van!

Wat vond je het minst leuke?
Altijd maar dat eeuwige roken! Sta je net gezellig te kletsen, gaat ze weer naar buiten om te roken.

Welk moment vergeet je nooit meer?
Het is al een tijdje geleden, maar iets wat mij (Kirsten) altijd is bijgebleven is haar eetgewoonte. Henriëtte is echt de meest moeilijke eter die ik ooit heb ontmoet! Ik weet nog dat ik mij afvroeg hoe zij de hele wereld kan afreizen, maar niks anders lust dan wat ze thuis gewend is? Ik moest er ook wel om lachen. Zit je in een poepie chique restaurant, zit zij naar het eten te kijken alsof ze net levende maden geserveerd krijgt!

Heb je je ook geïrriteerd aan dingen die Henriëtte deed tijdens een werkreis?
Nee, niet echt. Misschien het roken haha, maar verder is ze erg leuk om mee op reis te gaan!

Zou jij nog een keer met Henriëtte op reis willen en zo ja waar naar toe?
Ja heel graag zelfs! Ze maakt altijd wat mee dus dat lijkt ons zeker leuk. Waarheen maakt niet uit, als er maar een trein is.

Travelbloggers Kirsten & Nick vertellen……en ik….?

Inderdaad, we zijn nog maar een keer met elkaar op pad geweest. Het voelt alsof we al veel vaker zijn weg geweest! Dat komt denk ik omdat we ook buiten het bloggen om regelmatig afspreken, want borrelen is wel onze hobby:)! Haha, alsof ik naar levend geserveerde maden kijk, tja, dat klopt wel! Leuk om te lezen dat jullie het gevoel hebben dat ik jullie er ook echt bij betrok en aan mensen voorstelde, dat kan ik mij niet eens meer herinneren. Ik ben wel in voor een leuke treinreis samen ergens naar toe en het is zeker weer tijd om te gaan borrelen, het is nu wel erg lang geleden;)! Laten we dan gelijk een paar foto’s maken, ik heb gewoon geen foto’s met jullie;P

Who is next? Volgende week is de Zwitserse Petra aan de beurt. Ik ben twee keer door haar uitgenodigd op een persreis naar Zwitserland en sinds de eerste reis zijn we al goede vriendinnen.

Print Friendly, PDF & Email