Sheelagh barst los over onze avonturen op reis en dat zijn er nogal wat. Europapark, München, solex rijden door de bollenvelden, glamperen in Egmond en proefslapen in Rotterdam, we hit it all.

Op reis met Henriette? Blogger Sheelagh vertelt…

Wie ben je en waar heb jij Henriëtte leren kennen?
Ik ben Sheelagh, blogger over travel en lifestyle op mijn eigen blog Sheelaghmairi.nl. Ik heb Henriëtte ontmoet op een persreisje naar het pretpark Europapark, en dat was meteen dolle pret. Vooral tijdens het Oktoberfest dat we daar bijwoonden!

Wat vind je van Henriëtte haar blog en lees je het ook weleens?
Ik lees ‘m regelmatig. Har is bijna altijd op reis en maakt heel wat mee, dat blijkt ook uit haar blog dus er is altijd wel wat leuks te lezen.

Wanneer was je met Henriëtte op pers/blogreis en waar gingen jullie naar toe?
In het Europapark ontmoetten we elkaar voor het eerst. Dat was september vorig jaar. Daarna zagen we elkaar nog bij de opening van een hotel in Rotterdam, en zijn we samen een lang weekend naar München geweest om in traditionele dirndls een Starkbierfest bij te wonen en om München te verkennen natuurlijk! We hebben ook nog samen een weekend op een glamping gestaan in Egmond aan Zee. En afgelopen juli was Har te gast op mijn bruiloft. We zijn dus echt vriendinnen geworden!

Jetzt geht los @ Starkbierfest Munchen

Wat vond je ervan om met Henriëtte samen te reizen?
Supergezellig!

Solex rijden en bubbelen tussen de bollenvelden

Wat vond je het leukste?
De gesprekken die we voeren, we hebben vanaf het begin een goede klik. Daarnaast is er never a dull moment met Henriette. Ze heeft altijd wel een gek verhaal of doet iets geks.

Wat vond je het minst leuke?
Ik kan niet echt iets bedenken. Ik vind het alleen wel jammer (en zonde!) dat ze niet veel lust.

Welk moment vergeet je nooit meer?
Het Oktoberfest in Europapark, het Starkbierfest in München, en het bubbelen in een hottub tussen de bloembollen!

Solex rijden en bubbelen tussen de bollenvelden

Heb je je ook geïrriteerd aan dingen die Henriëtte deed tijdens een blogreis?
Ze zit wel heeeel veel op social media. Nog meer dan ik, het kan dus… Ook rookt ze erg veel (waardoor ik dan zelf ook meer rook dan normaal).

Zou jij nog een keer met Henriëtte op reis willen en zo ja waar naar toe?
Waarheen niet? Een zonnige bestemming lijkt me wel wat, maar het lijkt me ook leuk om Duitsland nog verder samen te ontdekken!

Top 5 wat te doen in Munchen

Blogger Sheelagh vertelde………en ik?

Wowww Sheel! Als ik dit zo weer lees hebben we zoveel toffe dingen meegemaakt. Een van de gaafste dingen vond ik wel het Starkbierfest in Duitsland. Wat een feest om daar in dirdnl te mogen verschijnen. Wie had dat gedacht na ons eerste Oktoberfest in EuropaPark. Het bubbelen was ook onvergetelijk om vervolgens de volgende dag door je afgemat te worden in de Noord Hollandse duinen omdat je moest trainen voor de Mont Blanc. Tijd om een nieuwe trip te plannen voor 2016;)

Who is next? Vele mensen hebben al verteld over de reisavonturen met mij. Ben ik je vergeten, let me know;)

Print Friendly, PDF & Email