Jullie kennen mij inmiddels wel een beetje. Ik hou ervan om nieuwe dingen te ontdekken en bijzondere ervaringen te beleven. Ik was dan ook blij verrast dat ik als blogger ben uitgenodigd voor de #BrabantNacht! BrabantNacht, ontdek Brabant tijdens de magie van de nacht op zaterdag op 17 september 2016. Acht topattracties in Brabant openen exclusief hun deuren tijdens de avonduren. Met het evenement #BrabantNacht, wil Noord-Brabant laten zien wat de provincie te bieden heeft en dat ga ik nu zelf ontdekken.

Ontdek Brabant tijdens de BrabantNacht op 17 september

BrabantNacht is een initiatief van VisitBrabant in samenwerking met de Efteling, Safaripark de Beekse Bergen, Van Gogh Brabant, de steden ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Breda, Eindhoven, Nationaal Park de Biesbosch en Provincie Noord-Brabant. Tijdens BrabantNacht worden er acht bijzondere arrangementen aangeboden op unieke locaties in Brabant.

Wat kan je beleven tijdens de BrabantNacht?
Ga met een zaklamp op safari in Safaripark De Beekse Bergen onder begeleiding van een ranger en geniet van een échte braaimaaltijd midden in het Afrikaanse hart van Noord-Brabant. Ga op expeditie in Nationaal Park de Biesbosch met een fluisterboot, maak een nachtelijke wandeling langs de oevers en slaap tussen de Schotse Hooglanders. Tijdens BrabantNacht komen sprookjes tot leven in de Efteling en cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het ‘Van Gogh Village’ in Nuenen met een nachtelijke picknick bij de Watermolen van Opwetten.

Ontdek Brabant tijdens de BrabantNacht op 17 september          Ontdek Brabant tijdens de BrabantNacht

Efteling-BrabantNacht          VanGogh-Brabantnacht

Op ontdekking in de Brabantse steden

In Den Bosch, de stad van kunstenaar Jheronimus Bosch, kan je de St. Jan bij maanlicht beklimmen. In Design Capital Eindhoven stap je in de wereld van designers tijdens een Masterclass van één van de meest toonaangevende interieurontwerpers van Nederland, Aart van Asseldonk. Een bijzondere ervaring tijdens een avond én nacht in het Van Abbe Museum. Breda kan je al varend ontdekken. Van het hippe en rauwe Belcrum door de singels van de historische stad naar een buitenexpositie van BredaPhoto. Je sluit de nacht muzikaal af met live muziek van popfestival BredaBarst. Als je wel van een feestje houdt dan moet je in Tilburg zijn waar je los kan gaan op de beats van internationale DJ’s op het Draaimolen Festival. Het arrangement van Tilburg start op de SmaakKaravaan en neemt je na het diner mee op een verrassingstour door de stad door het trendy Piusha.

DenBosch-BrabantNacht          Eindhoven-Brabantnacht

BredaPhoto-Brabantnacht          Tilburg-Brabantnacht

Kan jij al raden waar ik naar toe ga?

Meer informatie en tickets voor BrabantNacht
Alle informatie over BrabantNacht, de arrangementen en tickets vind je op visitbrabant.com. Wil jij kans maken op 2 tickets? Doe dan mee aan de BrabantNacht winactie! De winactie is inmiddels verlopen, de gelukkige winnares is Sophie Meyer.

Kom jij ook de BrabantNacht beleven?

Print Friendly, PDF & Email