Online tickets bestellen om Den Haag te ontdekken, dat gaat makkelijk en snel via Tiqets. Zo ben jij er zeker van dat je de leukste bezienswaardigheden in Den Haag en Scheveningen kan ontdekken.

Online tickets bestellen en Den Haag ontdekken

Met alle regels tegenwoordig is het bij een aantal locaties een verplichting geworden om van tevoren te reserveren als je ergens naar toe wilt. Had je eerder geen zin om in de rij te staan bij een leuke attractie of toffe bezienswaardigheid ook dan bestelde je alvast online je tickets zodat je direct naar de entree kan lopen.

Ben jij een dagje in Den Haag of heb je plannen voor een weekend Den Haag en wil je ook het een en ander zien en doen? Je kan hier alvast online je tickets bestellen!

*Tip: hier kan je goedkoop parkeren in Den Haag en voordelig parkeren in Scheveningen.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Bewonder Scheveningen van bovenaf vanuit het reuzenrad

Het is een van de bezienswaardigheden en activiteiten op Scheveningen die je moet doen als je er bent. Vanuit het reuzenrad op De Pier in Scheveningen heb je een geweldig uitzicht op de badplaats en het strand.

*Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor online tickets voor het reuzenrad.

Romantisch ritje in het Reuzenrad

Aanschouw het Meisje met de Parel in het Mauritshuis

Uiteraard is er nog veel meer te zien in het Mauritshuis in Den Haag, maar het schilderij van het Meisje met de Parel moet je toch echt eens in je leven gezien hebben.

Online tickets bestellen Den Haag

Bezoek Nederland in het klein, dwaal door Madurodam

Madurodam is leuk voor iedereen om een keer bezocht te hebben. Het is zo leuk om in een paar uur te ontdekken waar ons eigen kikkerlandje zo beroemd om is. Madurodam heeft de afgelopen jaren veel grote attracties toegevoegd aan het park. Zo kun je tegenwoordig  binnenstappen in onder andere Nieuw Amsterdam, Waterwolf en The Flying Dutchman. In deze attracties beleven bezoekers iconische Nederlandse verhalen met unieke shows.

Nieuw bij Madurodam is dat het vanaf juli 2023 mogelijk is om een meesterwerk van Vermeer te zien. Geen miniatuur dit keer waar Madurodam zo bekend om is, maar een levensgroot huis waar je zelf onderdeel bent van het schilderij.

De nieuwe attractie, De Hollandse Meesters, waarvan de deuren in juli officieel openen, is een interactieve attractie waar ontdekken, spelen en ervaren centraal staat. Bezoekers worden meegenomen in de werken van enkele Hollandse Meesters waarbij het juist de bedoeling is om overal aan te zitten, op te klimmen en voor de kinderen spelenderwijs te ontdekken. ‘Met dezelfde fantasie als hoe men nu kijkt naar het mysterieuze schilderij, hopen wij dat kinderen hier straks ook alles ontdekken en leren. En ja, we sluiten natuurlijk niet uit dat er ook toeristen speciaal zullen komen voor de voorgevel. Het is natuurlijk wel de enige replica van ‘Het Straatje’ van Vermeer,’ benadrukt Nieboer, (Hoofd Marketing Madurodam).  

*Bestel vooraf je tickets voor Madurodam.

Zou jij online je tickets bestellen voor bezienswaardigheden in Den Haag?

Print Friendly, PDF & Email