‘On a roadtrip’, een boek vol roadtrip reisinspiratie is een nieuwe uitgave van Sunny Cars i.s.m. Mo’Media. On a roadtrip boek kopen raad ik je zeker aan want er staan veel leuke roadtrips door Zuid-Europa tips in die je direct laten wegdromen. Extra voordeel; huur je nu je auto bij Sunny Cars dan ontvang je het aankoopbedrag retour. 

Review boek: On a Roadtrip

Ik hou van reizen met een huurauto. Niets voor niets staat Travelaroundwithme grotendeels in het teken van roadtrips en rondreizen met een huurauto. Het feit dat je kan gaan en staan waar je wilt en je volledige vrijheid beleefd is voor mij de reden dat ik altijd een auto huur op reis. Er zijn zoveel plekken waar je met het openbaar vervoer nooit kan komen, ideaal als je dan je eigen huurauto hebt. Of mijn persoonlijke tip; huur een een Jeep op vakantie, dan kan je ook offroad gaan rijden.

‘On a roadtrip’ is tot stand gekomen door een samenwerking van autoverhuurder Sunny Cars en uitgeverij mo’media, bekend van timetomomo en de 100% reisgidsen. Zo vaak als dat jij nieuwe schoenen koopt, zo vaak huur ik een auto denk ik. Inmiddels zou ik zelf bijna een boek vol roadtrip tips kunnen schrijven, maar goed daar gaat het nu niet om.

Zodra je ‘On a Roadtrip’ open slaat reis je naar Zuid-Europa. Je kan wegdromen bij de mooiste autoroutes waarbij je op de leukste plekken stopt. Je kan alvast gaan kijken op het internet of de genoemde hotels beschikbaar zijn in jouw vakantieperiode. En je hoeft niet meer alles zelf uit te zoeken want er staan handige routekaarten in het boek met duidelijke etappe overzichten.

*Bekijk hier alle Timetomomo reisgidsen!

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Review boek: On a Roadtrip

On a Roadtrip boek kopen

Heb jij reisplannen om met een huurauto Spanje, Portugal, Kreta, Sicilië, Frankrijk of Italië te gaan ontdekken? Bestel dan snel dit boek vol leuke roadtrip door Europa ideeën. In Spanje reis je door Andalusië, in Portugal ga je van Lissabon naar de Algarve en de kustroute met een stop bij de Plitvicemeren in Kroatië is ook een aanrader. In Frankrijk worden reistips gedeeld voor een roadtrip vanuit Nice naar de Provence en de Côte d’Azur. Last but not least, de eilanden Kreta en Sicilië komen ook aan bod. Ik zet het nog even op een rij wat je kan verwachten.

 • 6 Mooie autoroutes
  Frankrijk, Spanje, Sicilië, Portugal, Kreta en Kroatië
 • Eten, drinken en slapen op bijzondere plekken
  Tips van locals, unieke plekjes en absolute must sees
 • Wat moet je weten over autorijden in het buitenland?
  Van GPS tot praktische regels
 • Handige autohuurtips en -weetjes
  Van geld besparen tot verzekering

*Bestel nu: On a Roadtrip bij Bol.com!

On a Roadtrip - Time to Momo

Roadtrip Europa ideeën, My Favourites

Kan jij geen genoeg krijgen van roadtrip door Europa reisinspiratie? Lees dan ook mijn persoonlijke ‘Roadtrip Favourites’.  Van een roadtrip door Europa, tot aan een wellness roadtrip. Van kastelen spotten in Duitsland tot het ontdekken van de Italiaanse en Spaanse kust.

Roadtrip ideeën Europa

Tips autohuur buitenland 

Ben jij van plan om een auto te gaan huren in het buitenland? Check of jouw reisbestemming erbij staat of lees het eerste artikel waarin werkelijk alles staat wat je moet weten over een auto huren in het buitenland. 

Tips autohuur buitenland 

Op reis met eigen auto checklist

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dus ga jij op reis met je eigen auto dan raad ik je aan om ook even de onderstaande artikelen te lezen.

Veilig op reis met de auto

Ga jij het ‘On a Roadtrip’ boek kopen?

Print Friendly, PDF & Email