Vanaf 26 juni is het Omniversum in Den Haag weer open voor het publiek. De Omniversum films in Den Haag hebben vanaf dan allemaal het thema reizen, Travel The World!

Omniversum films thema reizen

Ik hou van films en zeker als ze over reizen gaan. Het bijzondere aan het Omniversum is dat je echt het gevoel hebt dat je “in” de film zit. Op 26 juni 2020 kan het Omniversum in Den Haag weer open en kan je al deze Omniversum films in Den Haag bewonderen.

  1. Reis naar swingend Cuba
  2. Breng een bezoek aan de verbluffende Nationale Parken van de Verenigde Staten
  3. Ontdek het eeuwenoude Canadese natuurpark Great Bear Rainforest
  4. Travel the world naar het mysterieuze Egypte van de farao’s en de door BBC Earth uniek in beeld gebrachte onderwaterwereld.
  5. Jonge bezoekers kunnen op reis met zeeschildpadje Bunji en spannende avonturen beleven in de azuurblauwe zeeën rond Australië.

*Bekijk hier de filmagenda van Omniversum Den Haag!

De laatste Omniversum film die ik bezocht was de film “National Parks Adventure” Nieuwsgierig? Hier kan je de trailer terugkijken.

Iets leuks doen na Omniversum?

Wil je nog iets leuks doen in Den Haag na je bezoek aan het Omniversum van Den Haag? Alleen al in de omgeving van het Omniversum valt genoeg te beleven. Je kan ook naar het om de hoek gelegen Gemeentemuseum of wandelen naar de Frederik Hendriklaan voor een drankje of een lunch. Maar je kan natuurlijk ook naar het centrum van Den Haag gaan of juist richting Scheveningen en het strand.

Fiets huren Den Haag Centrum

Heb jij wel eens een van de Omniversum films in Den Haag bekeken?

Print Friendly, PDF & Email