De Olympische Winter Spelen zijn alweer volop bezig en de eerste medailles zijn binnen. In 2010 solliciteerde ik naar een baan in het Holland Heineken House in Vancouver. Het aantal mensen dat hier graag een keer wil werken is overweldigend. Ik was één van de meer dan 2000 sollicitanten! In 2012 stond Londen in het teken van de Olympische Spelen en toen het zo vlakbij werd georganiseerd wilde ik er dolgraag heen. Last minute heb iktoch nog de Olympische Spelen van dichtbij kunnen meemaken.

Olympische Spelen sfeer op de Oranjecamping

Via de website van de Oranjecamping had ik een bed gereserveerd in één van de vele zes persoonstenten. De Oranjecamping was groots opgezet met ook een grote club tent waar je alle sporten live kon volgen via grote televisie schermen. 3FM doet live verslag van de Spelen vanaf de Oranjecamping en ook sponsor NS was aanwezig en bood ‘OV fietsen’ aan. Super handig want het was nog best een stukje lopen naar het dichtstbijzijnde station.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Oranjecamping Londen     Oranjecamping Londen

Paardensport in Londen

Ik was in de eerste week van augustus in Londen toen de paardensport volop bezig was. Ik probeerde nog op het laatste moment kaarten te bemachtigen bij de ingang van het stadion maar dat lukte helaas niet meer. Uiteindelijk heb ik in het Greenwich Park nabij het stadion met vele paardensport liefhebbers de wedstrijd kunnen volgen en zag ik Gerco Schöder zilver winnen. De saamhorigheid onder de sport liefhebbers vind ik bijzonder om mee te maken. Na afloop van de wedstrijd feliciteer je elkaar met de overwinningen. Ideaal dat iedereen gekleed is in de kleuren van het land.

Greenwich Park London     Greenwich Park

Londen

De wedstrijd was in de middag afgelopen en zo had ik alle tijd om Londen zelf nog in te gaan. De laatste keer was ik 16 toen ik in Londen was en ik wilde nu dan ook graag naar de London Eye. In mijn oranje outfit dwaalde ik door de stad waar ik ontzettend veel mensen in alle passende kleuren van elk land zag lopen. Mijn oranje outfit scoorde goed en veel mensen vroegen waar ik het jurkje vandaan had of wilde zelfs met mij op de foto.

Londen     London Eye

Holland Heineken House

Na mijn bezoek aan de stad ging ik gauw terug naar de Oranjecamping om mij om te kleden in weer een andere Oranjeoutfit. Ik had kaarten voor het Holland Heineken House dat tijdens de Spelen gevestigd was in het Alexandra Palace.

De sfeer was top in het Holland Heineken House en ik zag Gerco Schöder gehuldigd worden. Ik vond het zo bijzonder om dit allemaal mee te maken. De saamhorigheid onder de Nederlanders, de trots naar de sporters toe en het samen delen van de feestvreugde had ik niet willen missen.

Holland Heineken House      Holland Heineken House

Zou jij ook wel eens naar de Olympische Spelen willen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email