Jij wilt Nederlandse TV kijken vanuit het buitenland met een VPN verbinding, maar welke VPN aanbieder kies je dan? Lees nu deze NordVPN review want deze aanbieder scoort hoog!

Wat is VPN en waar gebruik je de VPN verbinding voor?

Wil jij Nederlandse tv kijken in het buitenland? Wil jij je favo Netflix en Videoland series overal ter wereld kunnen bekijken? Ga je op reis naar China en wil je wel je Facebook pagina updaten en je Google mail blijven checken? Het zijn allemaal dingen die in Nederland feilloos kunnen. Maar zodra je de grens over gaat is dat niet gegarandeerd. Sinds 2018 is er het een en ander veranderd in Europa maar reis je buiten Europa dan moet je voor vertrek maatregelen nemen wil je op reis hetzelfde zien en doen als thuis.

Met een VPN verbinding ontwijk jij geografische blokkades en lijkt het alsof je in Nederland bent omdat een VPN verbinding ervoor zorgt dat het lijkt alsof je inlogt via een Nederlands IP adres. Je hebt nog steeds een wifi signaal nodig maar met je VPN abonnement wordt je locatie omgeleid en kan je toch gebruik blijven maken van de Nederlandse mogelijkheden.

Als je gaat kijken naar een VPN aanbieder dan zijn een aantal zaken belangrijk. Allereerst is het belangrijk dat je bedenkt waarom jij gebruikt wilt maken van een VPN verbinding? Als je dat eenmaal weer ga je kijken naar de onderstaande punten.

 • Kies voor een provider die diverse servers in Nederland heeft.
 • Daarnaast is het belangrijk dat de servers die gebruikt worden snel zijn, een langzame verbinding heeft niemand zin in.
 • Als je dan toch een VPN abonnement afsluit is het wel zo fijn als je die zowel op je laptop als op je mobiel kan gebruiken.

NordVPN review

NordVPN review

NordVPN wordt op meerdere Nederlandse vergelijkingwebsites als een van de beste VPN aanbieders genoemd. Gemiddeld genomen krijgt NordVPN een 8,7 en dat is hoog! Wil je bijvoorbeeld Netflix kijken vanuit het buitenland? Dan is NordVPN een van de beste keuzes omdat ze gebruik maken van meerdere servers die Netflix ondersteunen in diverse landen. Daarnaast kan je bij NordVPN ook een aanvraag indienen voor een dedicated IP, oftewel een IP-adres dat enkel en alleen voor jou is. Kies je voor een 3 jaar abonnement? Dan betaal je maar €3,17 per maand.

Daarmee is het een van de goedkoopste VPN aanbieders. Ben je niet tevreden dan kan je binnen 30 dagen gebruik maken van de geld-terug-garantie. Er is één klein nadeel, NordVPN gebruikt een SmartPlay feature via een Nederlandse server, waardoor je alleen het Amerikaanse Netflix aanbod kan bekijken. Maar wie weet is dat voor jouw juist een voordeel.

*Bekijk de mogelijkheden bij NordVPN en test het voor 30 dagen. 

De voordelen van NordVPN

 1. NordVPN is mogelijk vanaf €3,17 per maand bij een 3 jarig abonnement
 2. NordVPN werkt in landen als China en het Midden-Oosten
 3. Ben je niet tevreden dan krijg je binnen 30 dagen je geld terug
 4. In 2019 werd er gebruik gemaakt van 5000 servers in 62 landen
 5. He gebruikers gegevens worden niet ‘gelogd’ oftewel opgeslagen
 6. Je kan je abonnement zowel met PayPal als met een creditcard betalen
 7. Het is mogelijk om in totaal 6 verbindingen tegelijkertijd tot stand te brengen
 8. Je kan op meerdere manieren contact opnemen, 24/7 via live chat, e-mail en ticketsysteem
 9. NordVPN is gevestigd in Panama, dat betekent dat het onder het Panamese recht valt en die heeft geen bewaarwetten zoals wij dat in Nederland kennen.
 10. NordVPN kan gebruikt worden voor Windows, Android, MacOS, iOS, Linux, Blackberry, Windows Phone, en biedt gecodeerde proxy-extensies voor Chrome en Firefox browser.

NordVPN aanbieding

NordVPN review

Wil je meer weten over VPN?

 1. Vergelijk hier de prijzen voor VPN diensten
 2. Lees meer over wat een is VPN verbinding maken
Print Friendly, PDF & Email