Dat klinkt als een droom die niet waar kan zijn toch? Vele reizigers hebben last van vermoeide voeten en/of benen tijdens het (lange) reizen. De vermoeidheid valt bij mij wel mee maar ik heb wel na het vliegen vaak last van opgezwollen voeten.

Innovatieve en functionele sokken?

Innovatieve sokken? Toen ik een persbericht hierover las met de vraag of ik interesse had in een paar dacht ik, bestaat dat echt? Mijn nieuwsgierigheid was gewekt dus ik dacht stuur maar op.

In de tussentijd deed ik wat research naar de sokken en toen kwam ik erachter dat de sokken in eerste instantie voornamelijk gebruikt werden door hardlopers maar dat het ook voor vliegtuigpassagiers een uitkomst bleek te zijn. De sokken gaan niet alleen vermoeide en opgezwollen benen tegen maar kunnen ook zorgen voor minder spierpijn.
Dankzij een speciale techniek wordt de doorbloeding gestimuleerd en dragen de sokken bij aan een maximale zuurstofcapaciteit van de spieren. Hierdoor kunnen vermoeide benen en spataderen verminderd worden.

Nooit meer vermoeide benen tijdens het reizen?

Sockwell compressiesokken

De reden dat ik hierover schrijf is dat ik niet wist dat deze sokken bestonden en ik dit graag wil delen. Zoals ik al zei heb ik zelf vaak last van opgezwollen voeten en helaas moet ik ook zeggen dat ik al behoorlijk last heb van spataderen, voornamelijk op mijn voeten. De compressiesokken van Sockwell zien er absoluut niet uit als steunkousen waar ik even bang voor was maar komen tot net iets onder de knie en je kan kiezen uit diverse modieuze tinten. Ik heb een paarse en zwarte versie gekozen met een leuke print.

Nooit meer vermoeide benen tijdens het reizen?

De sokken aantrekken was wel even wat werk. Over mijn voeten ging het makkelijk, maar de sok over de hak omhoog trekken tot aan de knie vereiste toch wat meer kracht. Eenmaal aan zaten ze heerlijk en had ik zeker het gevoel van extra steun. Ik heb maar een korte vlucht gemaakt naar Innsbruck dus ik kan nog niet zeggen of ik er zeker weten baat bij heb gehad. Wel heb ik de sokken ook gebruikt tijdens het skiën omdat ze een vergelijkbare dikte hebben van skisokken en ik dacht die extra ondersteuning kan ook geen kwaad.

Nooit meer vermoeide benen tijdens het reizen?

Winactie Sockwell sokken

Ik ben er blij mee maar denk dat ik ze vaker moet gebruiken om resultaat te gaan merken. Wondersokken bestaan natuurlijk niet. Voor €24,95 kan je ook een paar bestellen bij Etrias.nl, zoek op Sockwell. Nog leuker is het dat je nu ook een paar kan winnen. Wat moet je doen?

1. Like mijn Travel around with me facebook pagina
2. Laat hieronder in een reactie weten welk paar jij zou willen winnen en welke maat jij hebt.

De winnaar wordt op 5 mei 2015 bekend gemaakt.

Gebruik jij speciale sokken voor op reis en/of tijdens het sporten?

Print Friendly, PDF & Email