Jaaaa, eindelijk is het zover, ik heb een nieuwe telefoon! Ik kan me nu niet meer voorstellen dat ik bijna een jaar heb rondgelopen met een enorme barst in mijn scherm. Superblij ben ik met mijn nieuwe iPhone 5S.

Nieuwe telefoon, ook tijd voor een nieuwe telefoonhoes!

En bij een nieuwe telefoon hoort natuurlijk ook een nieuwe beschermcase. Na het meerdere keren laten vallen van mijn telefoon ben ik er inmiddels wel achter hoe belangrijk dit is. Wist je dat je tegenwoordig heel gemakkelijk zelf een telefoonhoes kan laten maken?

Een customized telefoonhoes zag ik wel zitten, zo kan ik gelijk een beetje reclame maken on the road. Bij Webprint.nl kan je vanaf €14,95 een persoonlijk hoesje laten maken voor iPhones en/of een Samsung. Daarbij kan je kiezen uit een hardcase of een softcase. Ik heb gekozen voor de softcase omdat die extra bescherming biedt door het rubber. Voordeel is dat op de randen ribbeltjes zitten waardoor je extra grip hebt. Met deze case kan ik nog steeds alle knopjes aan de zijkant goed bedienen.

De afgelopen dagen genoot ik van een winterse skibreak in de Zuid Tiroolse regio Alta Badia. Daar nam collega blogger Elena van Ciaotutti even de tijd om mij al fotograferend vast te leggen met mijn nieuwe telefoonhoes.

Nieuw, mijn customized telefoonhoes

Het opmaken van een persoonlijke telefoonhoes is een kwestie van een paar minuten. Je upload je foto, bewerkt het eventueel een klein beetje en schaalt het om het vervolgens gelijk in je online winkelmand te leggen. Denk er wel aan dat als je een landschapsfoto wenst dat je het goed upload zodat de foto niet op zijn kop staat.

Nieuw, mijn customized telefoonhoes          Nieuw, mijn customized telefoonhoes

Smartphonehoesje

Ik heb nu een mooie beschermcase om mijn telefoon maar mijn scherm is niet beschermd. Mijn telefoon zit vaak in mijn broekzak of in mijn handtas en dan heb je natuurlijk kans op krassen. Daarom heb ik daarnaast een smartphonehoesje om mijn telefoon extra te beschermen als ik hem niet gebruik. Ik heb de XXL versie besteld zodat mijn telefoon met case in de hoes past.

Smartphonehoesje           Smartphonehoesje

Smartphone fotografie met opzetlenzen

Hou je van fotograferen met je telefoon lees dan ook zeker even mijn blog over de speciale opzetlenzen voor op telefoons. Je hebt macrolenzen, groothoeklenzen en zelfs een fisheye lens waarmee je mooie beelden kunt vastleggen.

Review: Smartphone fotografie met opzetlenzen          Review: Smartphone fotografie met opzetlenzen

Review: Smartphone fotografie met opzetlenzen

Telefoonlens fisheye

Wat heb jij voor beschermhoes om je telefoon?

 

Print Friendly, PDF & Email