Tijdens een reis naar Serre Chevalier in Frankrijk zag ik mijn collega een foto maken met haar telefoon terwijl die om haar nek hing. Ik liep naar haar toe en ze vertelde mij dat de telefoon met een rubber elastiek vast zat aan het koord wat ze om haar nek kon hangen. Super handig dacht ik eigenlijk want ik laat mijn telefoon nog wel eens vallen.

Inhoudsopgave

myBunjee

De myBunjee is een rubber elastiek dat om elk soort telefoon kan worden geschoven. Je kan kiezen voor een nek koord waar je het aanhangt of voor een spiraal koord waarbij je het bijvoorbeeld aan je broek vast kan maken. Mocht je dan een foto willen maken of even moeten bellen dan zit die gewoon vast. Geen probleem als je de telefoon dan laat vallen en daarbij nog veilig ook met het zicht op diefstal.

myBunjee in Zwitserland

Ik nam de myBunjee mee naar Zwitserland en maakte het vast aan het haakje in de binnenzak van mijn wintersportjas. Handschoenen uit, ik pakte de telefoon die aan het spiraal koord zat en maakte een foto. Als test liet ik de telefoon vallen en die bleef iets onder aan mijn jas bungelen. Voor tijdens het hiken had ik een nylon koord om mijn nek waar de telefoon aan hangt en met mijn jas dicht blijft die prima hangen. Met je jas open bungelt het uiteraard wat heen en weer. Binnenkort ga ik weer paardrijden en ik ben benieuwd of het ook handig is als ik het aan mijn broekgesp vast maak.

myBunjee in Zwitserland     myBunjee in Zwitserland

myBunjee kaarthouder

Ik mag dan een vrouw zijn, als ik op stap ga heb ik het liefste mijn handen vrij en zo weinig mogelijk bij me. Mijn telefoon stop ik vaak in een klein soort etui waar een ritsje in zit voor mijn huissleutel en pasjes. myBunjee biedt ook een kaarthouder aan. De kaarthouder plak je op de achterkant van je telefoon en omdat het rubber meebeweegt kan je er meerdere pasjes in schuiven en bijvoorbeeld ook je parkeerkaart.

Kaarthouder myBunjee

Mocht je denken dat is handig en dat wil ik ook, ga dan naar de website van myBunjee.

myBunjee reisgadget

Deze blogpost heb ik geschreven omdat ik een mybunjee heb ontvangen als testproduct. Mijn ervaringen zijn authentiek.

Print Friendly, PDF & Email