Ben jij op zoek naar een multifunctionele kleine crossbody schoudertas voor stedentrip en natuur gebruik? Stop! Ga ervoor zitten en neem de tijd om deze Thule Paramount Crossbody schoudertas van 2 liter review en ervaringen te ontdekken.

Multifunctionele kleine crossbody schoudertas voor stedentrip en natuur

Een multifunctionele schoudertas die in allerlei omstandigheden te gebruiken is, dat vind ik de passende omschrijving van de Thule Paramount Crossbody schoudertas met een inhoud van 2 liter.

Zelf heb ik gekozen voor de schoudertas in de kleur zwart omdat dat het beste bij mij past. Ik draag bijna altijd een schoudertas tijdens veel verschillende omstandigheden en activiteiten. Reis ik met het openbaar vervoer dan past alles wat ik op dat moment nodig heb in een schoudertasje. Als ik naar het vliegveld reis vind ik een schoudertasje, naast mijn Thule rugzak van 34L met apart laptop vak, ideaal om mijn mobiele telefoon, huissleutels, paspoort en andere kleine, voor mij belangrijke dingetjes, in op te bergen. Ga ik wandelen met de hond, naar een terras of even de stad in, ook dan sla ik snel mijn schoudertas om die aan de kapstok hangt.

*Bekijk hier mijn complete review van de Thule collectie;
**Zie hier mijn persoonlijke Thule Paramount review en ervaringen;
***Ontdek hier gelijk de Thule crossbody schoudertas bij Travelbags;
****Gelijk enthousiast? Bekijk hier alle Thule producten bij bol.com en/of het Thule Paramount assortiment bij Travelbags.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Thule Paramount review Crossbody schoudertas

Sportief schoudertasje voor dames

Thule Paramount review ervaringen

De voordelen van dit sportieve schoudertasje voor vrouwen

Je kan de schoudertas afsluiten met een rits. Over het ontwerp hiervan is uiteraard goed nagedacht, de tas is namelijk af te sluiten met 2 ritsen. Dus of je nou rechts dragend of een links dragende schoudertas persoon bent, je kan de rits altijd aan de voorkant afsluiten voor de veiligheid. Daarnaast zit er in het midden aan de voorkant nog een lipje, waar je eventueel iets aan zou kunnen bevestigen. Misschien denk jij, wat zou ik daar aan moeten vastmaken? Voor mij geldt, dat ik vaak leuke dingen met honden onderneem en dan kan ik aan dat lipje het waterbakje voor onderweg bijvoorbeeld met een klip bevestigen.

In het midden van de crossbody schoudertas zit een vak dat je apart kan afsluiten met een rits. Hier kan je de meest waardevolle spullen extra veilig in opbergen. Aan beide zijkanten van het vak met rits afsluiting kan je je andere belangrijke spullen opbergen zodat je het altijd bij de hand hebt. In het Thule schoudertasje zit ook een bevestigingslus met een klip, waaraan je bijvoorbeeld je huissleutels zou kunnen vastmaken.

Het hengsel van de Thule Paramount Crossbody schoudertas is verstelbaar zodat je het precies naar je eigen gewenste lengte kan instellen. Langer of korter, het kan allemaal. Uiteraard staat de merknaam op de tas vermeld, maar ik vind dat op een subtiele manier verwerkt en daarbij vind ik het niet erg dat iedereen ziet dat ik een Thule fan ben.

Al met al ben ik dus enthousiast over deze multifunctionele kleine crossbody schoudertas voor stedentrip en natuur wandelingen. In welke omgeving ik ook ben, dit is een fijne sportieve, praktische en stijlvolle schoudertas voor dames.

*Ontdek hier gelijk de Thule crossbody schoudertas bij Travelbags;
**Gelijk enthousiast? Bekijk hier alle Thule producten bij bol.com en/of het Thule Paramount assortiment bij Travelbags.

Multifunctionele kleine crossbody schoudertas voor stedentrip en natuur

Multifunctionele kleine crossbody schoudertas voor stedentrip en natuur

Sportieve schoudertas voor wandelen met hond

Ik ben benieuwd, ben jij gelijk net zo enthousiast als ik over deze
multifunctionele kleine crossbody schoudertas voor stedentrip en natuur van Thule?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email