Een drie weken lange rondreis door Amerika, een 6 daagse trip naar Thailand, een maand lang genieten van Brazilië, een safari en citytrippen in Zuid Afrika en een roadtrip door Canada en op Vancouver Island. Ik heb al heel wat verre reizen mogen maken. Op 24 en 25 oktober wordt in de Fokker Terminal in Den Haag het Verre Reizen Event georganiseerd. Morgen vertel ik hierover tussen 12.00 uur en 14.00 uur bij Den Haag FM in de uitzending van Club Fatale.

Op (verre) reis met Club Fatale

Het radioprogramma Club Fatale op Den Haag FM staat morgen tussen 12.00 uur en 14.00 uur in het teken van verre reizen. Samen met de organisatie van het Verre Reizen Event schuif ik aan in de uitzending om te vertellen waarom het event een must go is, inspireer ik je met mijn eigen reisavonturen en geef ik reistips.

Verre Reizen Event

Morgen op Den Haag FM over verre reizen

Verre reizen blijven populair en alle liefhebbers hiervan kunnen zich in het weekend van 24 en 25 oktober weer later inspireren op het Verre Reizen Event dat wordt georganiseerd in de Fokker Terminal in Den Haag. Parkeren is gratis.
Binckhorstlaan 249
2516 BB Den Haag

Beide dagen is het terrein geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Toegangskaarten aan de deur kosten €10,- maar je kan ze ook online bestellen met 50% korting.

Wat was jouw mooiste verre reis?

Print Friendly, PDF & Email