Ben je op zoek naar de mooiste strandkleding merken en exclusieve bikini’s? Dan raad ik je zeker aan om eens rond te snuffelen in de webshop van LASCANA. Of je nou een leuk jurkje naar het strand wil dragen, een mooie bikini voor een badkleding dag in de sauna zoekt of gewoon jezelf wilt verwennen met iets nieuws in je garderobe.

LASCANA, de mooiste strandkleding merken

Ga jij deze zomer op vakantie en wil je flaneren in de mooiste strandkleding merken? Ben je op zoek naar een leuke bikini waarmee je de show steelt langs het zwembad van je wellness hotel? Wil jij een nieuwe exclusieve bikini voor tijdens badkleding dagen in de sauna? Draag jij graag een jurkje tijdens een mindfullness strandwandeling of ben je aan het kijken naar een sportieve bikini waarin je kan gaan suppen?

Ik ben echt fan van de webshop van LASCANA, ik vind het zo’n leuke bikini site en het aanbod aan strandkleding voor de zomer van 2019 heeft ervoor gezorgd dat ik keuzes moest maken. Een mooie kreeft-roze bikini had ik al en daar heb ik nu een mooie mintgroene bikini bij gekocht. Die kwam gelijk goed van pas bij deze mooie buitendouche. En bij een roze bikini is een roze jurkje natuurlijk ideaal om erover heen te dragen.

LASCANA

Steel de show met een exclusieve bikini

Nou is de kans natuurlijk altijd aanwezig dat je iemand zit met een zelfde of bijna dezelfde bikini. Maar als je kiest voor een exclusieve bikini dan is die kans aanzienlijk kleiner. Ach en wat maakt het ook eigenlijk uit, als jij er maar in straalt. Ik betaal graag wat meer voor een goede bikini omdat ik het belangrijk vind dat de pasvorm goed is, de stof van een goede en wat ‘dikkere’ kwaliteit is en gezien ik zeer regelmatig een bikini draag is het ook wel fijn als een bikini lang meegaat en niet snel verkleurd.

Ik koop dus niet alleen mijn strandkleding bij LASCANA maar ook mijn bikini’s. Of ik nu naar de sauna ga, ga suppen, met een jetski over de zee scheur of met schildpadden aan het zwemmen ben, ik draag altijd een bikini. In de webshop van LASCANA kan je leuke bikini’s vinden van diverse merken voor een betaalbare prijs. De goedkoopste bikini shop je al vanaf €34,95.

  • Tips > zo kies je de juiste bikini > link wordt toegevoegd naar WellnessSpots.

Exclusieve bikini

Wat voor bikini draag jij graag?

Print Friendly, PDF & Email