Wat een pracht bestemming is het! Ik deel hier graag mijn mooiste foto’s van de Faeröer Eilanden die ik maakte tijdens mijn rondreis in de zomer van 2019.

De mooiste foto’s van de Faeröer Eilanden

Ik kwam weer thuis met een gigantische hoeveelheid aan foto’s die ik maakte op de Faeröer Eilanden. Het was een flinke klus maar ik heb mijn allermooiste foto’s van de Faeröer Eilanden uitgezocht en die deel ik graag hier.

Voor meer informatie over alles wat je wilt weten voor een vakantie naar de Faeröer Eilanden verwijs ik je graag naar de onderstaande artikelen die ik schreef in het najaar van 2019.

*Bekijk wat je allemaal kan doen op de Faeröer Eilanden, check de vakantie tips voor de Faeröer Eilanden en ontdek alles wat je moet weten over een auto huren op de Faeröer Eilanden.

De mooiste watervallen

Op dag één denk je de allermooiste waterval van de Faeröer Eilanden te hebben gezien. Maar na vijf dagen reizen zal je ontdekken dat er nog honderden watervallen zijn en wordt het moeilijk kiezen wat nou de mooiste is. De Múlafossur waterval is zeker niet de grootste en ook niet de hoogste waterval maar hij stort wel op een geweldige locatie naar beneden in het dorpje Gasadalur.

Múlafossur waterval

Kaldbaksfjørður

Ik vind deze foto van Kaldbaksfjørður erg mooi omdat de wolken van links zo het fjord in drijven. De route langs Kaldbaksfjørður is één van de ‘Buttercup Routes’ die naar het mooie dorpje Saksun leidt.

Kaldbaksfjørður

Het fotogenieke Saksun

Saksun wordt bestempeld als het mooiste dorpje op de Faeröer Eilanden. Wat mij betreft is het ook een van de meest fotogenieke dorpjes op de Faeröer Eilanden en ik acht de kans groot dat ook jij hier de mooiste foto’s op de Faeröer Eilanden maakt.

Mooiste foto's Faeröer Eilanden

Ik hou van paarden!

Wat ben ik ik toch gek op paarden! Zie ik er ergens een paar staan dat stop ik de auto en spring ik eruit om ze te aaien. Zo ook dit mooie Noorse fjordenpaard.

*Lees hier alles over paardrijden op de Faeröer Eilanden.

Foto's Faeröer Eilanden

Dorpje Tjørnuvík

Tjørnuvík is het noordelijkst gelegen dorpje op het eiland Streymoy. Het is gelegen aan een zwart strand in een baai. De eerst volgende bestemming vanaf Tjørnuvík is IJsland.

*Lees hier alle bezienswaardigheden op de Faeröer Eilanden.

Dorpje Tjørnuvík

Meer Faeröer Eilanden vakantie tips

  1. Bekijk de mooiste foto’s van de Faeröer Eilanden
  2. Bezoek de eilanden Sandoy Island en Koltur Island
  3. Check dit leuke vakantiehuis op Sandoy Island met sauna en bubbelbad.

Meer Faeröer Eilanden vakantie tips

Ben jij ook op de Faeröer Eilanden geweest?
Deel je mooiste foto’s hieronder!

Print Friendly, PDF & Email