Zet ze maar op je wishlist, dit zijn mooie en leuke picknickplekken overal ter wereld waar jij een keer kan gaan picknicken. Of je nou op zoek bent naar  romantische picknickplekken, leuke picknickplekken in Nederland of geheel verzorgde leuke picknickplekken in het buitenland. Laat je inspireren!

Mooie en leuke picknickplekken in buitenland

Een van de fijne dingen aan een vakantie is dat je niet elke dag zelf hoeft te koken en boodschappen te doen. Hou jij ervan om op bijzondere locaties te gaan eten, dan hebben wij een paar mooie en leuke tips voor picknicken in het buitenland gevonden.

Wil jij genieten van een goed verzorgde picknick, gewoon omdat het leuk is en het kan? Wil jij op vakantie iets romantisch doen of wil je een aanzoek doen tijdens een picknick?

♥ Bekijk al deze romantische bestemmingen voor vakantie tips.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en via YouTube.

Picknicken op vakantie in Frankrijk

Reis naar de Atlantische Kust in Frankrijk, picknick aan water in bos

Voor reizigers die geen Frans spreken, helaas is de website alleen in het Frans beschikbaar. Maar gebruik gewoon Google Translate en je vind alle informatie die je nodig hebt.

Een andere optie is eigenaresse Océane Morgat van Break in Landes mailen, zij spreekt ook Engels. Zij is de eigenaresse van het bedrijf dat picknicks op locatie verzorgd in het departement Les Landes. Dat is gelegen in de regio Nouvelle-Aquitaine aan de Atlantische Kust in Zuidwest Frankrijk.

Na een bewuste wandeling door de natuur kwamen wij op deze geheel verzorgde plek uit. Heerlijk om even neer te strijken en te genieten van al het lekkers uit de streek. De exacte locatie is L’étang de la Prade in Moliets.

♥ Neem contact op met Break in Landes.

Mooie picknickplekken Frankrijk

WOWW, een regel een aanzoek tijdens picknick in Parijs, nieuwe activiteit

Love is in the air! Kan het nog romantischer? Iedereen zou op deze manier toch volmondig; “JA, IK WIL” zeggen! Het is een van de nieuwe activiteiten die in Parijs mogelijk is. Ben jij van plan om je partner ten huwelijk te vragen. Laat een romantische picknick in Parijs organiseren en het enige wat jij moet doen is de ring niet vergeten.

♥ Bekijk hier meer informatie over een aanzoek tijdens picknick in Parijs

Laat alles (voor)bereiden en picknick op het strand van Aruba

Heb jij reisplannen naar Aruba en ben je op zoek naar romantische vakantie tips op Aruba? Dan is contact opnemen met @picnicaruba precies wat je moet gaan doen. Vertel dat je onze tip hebt gelezen op Wellness Spots en gebruik bij je reservering de code: DUSHILOCAL.

Laat alles voorbereiden, van de locatie aankleding, tot het opzetten van de picknick op het strand van Aruba tot aan de gerechten en de dranken. Wij werden compleet verrast met de onderstaande setting door Picnic Aruba. Wil jij ook ergens op een bijzondere plek iets beleven zoals dit? Neem contact met ze op en vraag naar de mogelijkheden!

♥ Bekijk alle reistips voor Aruba en hier alle wellness vakantie tips voor Aruba.

Mooie en leuke picknickplekken in buitenland

Tips voor leuke picknickplekken in Nederland voor picknicken

Wil jij ergens gaan picknicken in Nederland? Dan is dit overzicht met tips voor leuke picknickplekken in Nederland handig om een keuze te maken uit de vele mogelijkheden die er zijn. Heb je zelf geen zin om een complete picknick te gaan organiseren? Ontzie jezelf dan en kies voor een geheel verzorgde picknick op mooie plekken in Nederland. Let op; de foto’s voor picknick tips in Nederland, zijn geen picknicks van de genoemde aanbieders, maar sfeerbeelden.

Hoe klinkt dat, een romantische picknick bij een kasteel in Nederland? Of op een Vespa stappen en door de heuvelachtige omgeving van Limburg rijden en onderweg genieten van een picknick. Wellicht is dit een leuke activiteit om te combineren met slapen in een wijngaard in Nederland. Of een uitje met zijn allen op de Picknickfiets?

  1. Ontdek deze romantische kasteelpicknick hier;
  2. Bekijk de informatie over de Picknickfiets hier;
  3. Zie hier de informatie over de Vespa tour met picknick hier

♥ Bekijk hier al onze tips voor leuke picknickplekken in Nederland

Romantische picknickplekken in Nederland

Welke leuke picknickplekken in het buitenland heb jij gelijk opgeschreven?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email