Je hebt zin om iets te gaan ondernemen en misschien zelfs wel een nieuwe reis te plannen. Kijk jij dan gewoon online naar een leuke bestemmingen en boek je dat direct? Of ben jij iemand die eerst nog op zoek gaat naar lopende aanbiedingen, acties op bepaalde websites of misschien wel korting codes die je kan gebruiken bij je reservering? Ik geef je graag een paar tips om voordeliger te boeken.

Ga jij met korting op reis?

Ik ben iemand die 1001 dingen wil doen voor zo min mogelijk, want hoe meer ik bespaar hoe vaker ik leuke dingen kan ondernemen. Ik moet bekennen dat ik van diverse winkels pasjes heb om punten te sparen, dat ik google naar aanbiedingen als ik ergens heen wil en wel eens op specifieke websites kijk of er kortingscodes zijn om te gebruiken bij een bestelling.

*Pak die korting voor een Corendon vakantie.

Wil jij op de hoogte blijven van al mijn reistips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en Travel around with me via FacebookInstagram, Pinterest, Twitter en op YouTube.

Spot kortingen voor op reis

Je kan natuurlijk in het wilde weg gaan googlen naar aanbiedingen maar er zijn ook websites met overzichten van kortingsacties die op dat moment actief zijn. Voordeel van websites met kortingen is dat je onder andere kan selecteren op aanbiedingen in de categorie; “Vakantie & Reizen“. Overnachtingen met 60% korting boeken, een citytrip voor een spotprijs, geen reserveringskosten betalen en/of vroegboek-kortingen. Het kan zeker lonen als je toch ergens naar toe wilt om even de huidige acties te checken en dus te besparen. Kijk wel goed naar de voorwaarden en de termijn om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Maak gebruik van kortingscodes
Door op zoek te gaan naar passende kortingscodes die je online verzilverd kan je voordeel snel oplopen. Of je nou een weekendje weg wilt, een stedentrip voor een spotprijs wilt maken, korting op een vliegticket wenst en/of geen reserveringskosten wilt betalen. De mogelijkheden van kortingscodes variëren en het loont zeker om ze te checken als je toch van plan bent om weg te gaan. Misschien helpt een kortingscode je wel om je over de streep te trekken!

Aanbiedingen en lastminutes
Hou je van leuke acties en aanbiedingen denk er dan ook eens aan om je aan te melden voor nieuwsbrieven. Vaak worden hierin leuke aanbiedingen gedaan of last minutes aangekondigd die bij je passen. Sommige last minutes zijn in mijn ogen geen last minutes meer maar kan je zelfs goedkoop op reis met vertrek over een paar weken.

Vroegboek-kortingen
In plaats van zo laat mogelijk boeken kun je er ook voor kiezen om juist je reis heel vroeg te boeken en te profiteren van zogenoemde vroegboek-kortingen. Voordeel naast de korting is dat je ook de meeste keus hebt.

Korting Corendon vakantie

Ga jij op zoek naar kortingen om je reis goedkoper te maken?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via Travelaroundwithme.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle reis mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email